recenze

Babylonian Twins Platform Game

Babylonian Twins Platform Game

Bratrské duo se bude snažit o záchranu Babylonu, pomůžete jim překonat všechny nástrahy?
Babylonian Twins Platform Game je buď arkáda se spoustou logických zádrhelů, nebo logická hra s hromadou skákání. Kam si ji zařadíte, je čistě na vás. Jisté je, že nudit se nebudete.
Netradiční dobrodružství vychází z kooperace dvou bratrů, kdy každý z nich vyniká v jiné oblasti a má i jiný speciální trik. První z bratrů umí vysoko skákat a rozběhnout se tak rychle, že prorazí slabší zdi. Druhý si pro vás připravil zase kyj, jehož prostřednictvím může kdykoliv rozbít vázu a dostat se tak k jejímu pokladu, a také piruetu, která je tak mocná, že až ji roztočíte, provrtáte se pod zem.
Jednotlivé levely jsou pak koncipovány tak, že jste nuceni mezi bratry pravidelně přepínat a využívat všech jejich dovedností. K tomu navíc budete sbírat nejrůznější cinkrlátka, která vám přinesou penízky do vaší pokladny a zároveň i možnost vydat se nakupovat do obchodu.
Hra je bohatá obsahem, ale i precizním grafickým zpracováním, kdy nenarazíte na jediného nepřítele, který by se opakoval. Jasná volba pro všechny milovníky arkád a logických her!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 5 =


galerie

Babylonian Twins Platform Game Babylonian Twins Platform Game Babylonian Twins Platform Game Babylonian Twins Platform Game Babylonian Twins Platform Game Babylonian Twins Platform Game