recenze

Asterix Megaslap

Asterix Megaslap

Příjemná oddechovka s Asterixem, ve které bude jeden Říman létat vzduchem tak, jak to známe. Dejte mu pořádnou ránu, snažte se doletět co nejdál a upgradujte pěknou řádku vylepšení.
Jen co si Asterix lokne kouzelného nápoje, je připraven Římanovi jednu pořádnou ubalit. Oddechová „dolétávačka“ ze světa oblíbeného kresleného Gala.
Na začátku každého kola je nejdůležitější úder, který je dán silou a směrem. Pak už Říman vesele letí a vy můžete korigovat jeho cestu skrze několik power-upů, které si postupně kupujete a dále vylepšujete.
Odrazy od země a delší dolet umožňují další charaktery a výbavu, jako například polštář, ptáčci, blesky. V rozletu vás naopak můžou zastavit dřevěné barikády nebo voda.
Po každém letu jste odměněni mincemi na nákup vylepšení, dále lze ve hře sbírat karty všech postaviček a připojit se přes Facebook a poměřovat nejdelší trasy s vašimi přáteli. Hra, která je cílena spíše na mladší hráče, ale jako relax záležitost může fungovat u každého, kdo má rád tento styl a hlavně Asterixe.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Asterix Megaslap Asterix Megaslap Asterix Megaslap Asterix Megaslap

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce