recenze

Angry Birds Space

Angry Birds Space

Angry Birds se v nejnovějším počinu od společnosti Rovio vydávají do vesmíru a buďte si jisti, že to bude zase jednou pořádně demoliční akce. Klasická zábava obohacená o gravitační pole, nové zážitky a speciální schopnosti ptáků.
O fenomenálnosti a oblíbenosti Angry Birds snad ani nemá cenu mluvit. A tak snad každý fanoušek netrpělivě čekal na nový titul s partičkou ptáků a nepřátelských prasat no a… je to tady.
Celá hra je hozena do vesmíru, což s sebou nese přirozeně na první pohled odpovídající grafiku, ale i nové herní zážitky.
Klasický koncept zůstal zachován. V každém levelu máte za úkol sestřelit, rozplácnout, zkrátka nějak zničit všechna zelená prasata, k čemuž vám poslouží omezený počet ptáků různého druhu a speciálních vlastností.
Hlavní novinkou je přítomnost gravitačních polí kolem planetek, která ovlivňují dráhu letu opeřenců. Mnohdy lze mířit a střílet z obou stran, pták obkrouží celou planetku a následně zasáhne cíl. Už to není jen „namířit – vystřelit“, ale vzhledem k přitažlivosti lze očekávat… i nemožné. Nechybí dostatečný počet levelů s různým způsobem hraní. Budete muset jak přesně zasáhnout cíl, tak taky „ťukesové“, kdy určitým odrazem, výbuchem nebo zničením pošoupnete prase opět do gravitačního pole a to bude jeho konec. Každý z ptáků má své vlastnosti, takže je správně namiřte a využijte. Tento titul je zkrátka bomba a místo v žebříčku popularity si bezpochyby zaslouží. To místo v paměti telefonu za to rozhodně stojí!

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

kik | 26.05.13 v 16:25

jak to mam stáhnout?

kk | 05.05.12 v 11:11

dejte tam i angry birds na počítač

anonym :P | 14.04.12 v 18:36

už to mám :)

Anonym :PP | 14.04.12 v 18:15

Ahoj,kde to mužu stáhnout? Bud sem slepá nebo blbá nebo obojí :D díky ;)

Robe | 25.03.12 v 23:34

Moc vydarene!!! nejlepsi angry birds, napad s gravitaci je bozi


galerie

Angry Birds Space Angry Birds Space Angry Birds Space Angry Birds Space Angry Birds Space Angry Birds Space

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce