recenze

3D Rollercoaster Rush New York

3D Rollercoaster Rush New York

Horská dráha uprostřed města? Inu, proč ne? Hlavně když ji dokážete bezpečně a rychle projet. Jednoduché to ovšem rozhodně nebude.
V této hře ovládáte horskou dráhu, respektive vozíčky s cestujícími, a musíte s nimi projet všechny ty lopingy, zákruty, stoupání a také strmé pády. A to tím, že ovládáte rychlost. Mohlo by se zdát, že určování zrychlení či zpomalení souprav zase není takový problém, ale opak je pravdou. Při každém skoku či delším letu se vozíky mohou stát nestabilní a špatně se s nimi dopadá, vy do cíle musíte dojet aspoň s jedním. Opatrná jízda je fajn, ale pokud cestujícím nedáte jejich porci zábavy při skocích a pěkné rychlosti, nenaplníte potřebný ukazatel a nepostoupíte dále. Kromě klasických zákrut se občas dráha propadá, takže o zábavu je postaráno.
Navíc máte k dispozici i režim jízdy, kdy bojujete s „duchem“ o čas a první místo. Sběr hvězd vám odemkne postup dál, takže se snažte jet co nejlépe a co nejefektivněji.
Všechno v povedené 3D grafice.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 5 =


galerie

3D Rollercoaster Rush New York 3D Rollercoaster Rush New York 3D Rollercoaster Rush New York 3D Rollercoaster Rush New York 3D Rollercoaster Rush New York

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce