recenze

Songify

Songify

Aplikace, která z vás udělá Justina Biebera nebo třeba kvalitního zpěváka. Stačí jen namluvit text a zbytek nechat na vašem Androidovi.
Aplikace Songify je zábavná a legrační záležitost, ale hravé povahy mohou vytvořit i relativně kvalitní song. A jak to celé funguje? Velice jednoduše. Na nahrávací obrazovce jednoduše spustíte nahrávaní a poté normálně mluvíte do mikrofonu. Přidanou hodnotou této aplikace je následná konverze do hudebního díla. Výsledek lze uložit i sdílet klasickými cestami (Gmail, Facebook, Twitter).
O tom, jak bude song znít, rozhoduje zvolený styl hudby. Z široké nabídky písní si vyberete zvukové pozadí a to, co nazpíváte, se opakuje dle refrénu, slok, zkrátka podle zvolené hudební šablony. S tím souvisí asi jediná negativní věc. Zdarma máte k dispozici velmi málo písní, do kterých můžete vaše mluvené slovo přeměnit. Další si musíte koupit za in-app nákupy, ale také je tu možnost získat mince zdarma. Různé písně se cenově liší, takže si i za menší počet mincí můžete něco koupit. Všechny hudební podklady si lze i rovnou poslechnout, takže nekupujete nic, co by se vám nelíbilo.

Celková podstata aplikace je naprosto peckózní a rozhodně vaším dílem můžete oslnit, když si trošku vyhrajete.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =


galerie

Songify Songify