recenze

Shake & Etch The Magic Screen For Android

Shake & Etch The Magic Screen For Android

Kdo si hraje, nezlobí, a kdo měl jako dítě tuto tabulku na malování, tak mi dá zapravdu. Parádní virtuální zpracování této hračky. Dopřejte si také trochu nostalgie.
Červená tabulka plná písku a dva knoflíky, které otáčením ryly čáry na destičku. Kdo si na tuto hračku vzpomíná? Verze pro Android se s reálnou předlohou může směle rovnat.
V první řadě je to grafická stránka, která věrně vystihuje původní tabulku. Pokud jde o kreslení, tak také nedošlo k žádné inovaci. Dvě kolečka při točení tvoří vertikální či horizontální čáry, lze také otáček oběma kolečky současně a linky „vlnit“.
Výsledné dílo lze uložit i sdílet a výhody proti skutečně magické tabulce jsou nasnadě – jednoduché mazání a žádný vysypaný písek. Komu ovšem malování s tímto nástrojem nešlo nebo neměl tu trpělivost, nebude mít úspěch ani tentokrát. Způsob kreslení je až moc věrný originálu a nějaká možnost třeba vložit kruh by byla fajn (ano, patřím mezi ty, kterým na tabulce kreslit nešlo…).

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

PavelH

PavelH | 04.08.16 v 00:50

Super aplikace. Na rozdíl od dětské hračky se po pár pokusech nerozbije.


galerie

Shake & Etch The Magic Screen For Android Shake & Etch The Magic Screen For Android Shake & Etch The Magic Screen For Android

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce