recenze

Pixlr Express

Pixlr Express

Velmi povedený program na úpravu fotek ve vašem mobilním telefonu. Změňte vzhled vašich fotek, vytvořte umělecké kompozice dle vašich představ zdarma.
K dispozici vám jsou všechny fotky uložené ve vašem přístroji a po výběru se vám otevře skutečně široká škála nejrůznějších efektů a funkcí, které vaše obrázky promění a ozvláštní. Na výběr máte z nepřeberného množství voleb, které jsou rozděleny do čtyř základních kategorií.
Nejdříve je tu základní nastavení či práce s fotkami, jako je oříznutí, otočení, barva, kontrast atd., pak už přichází efekty. Těžko se dá všechno popsat, ale vězte, že je toho dost, s čím si můžete vyhrát. Jednotlivé efekty lze kombinovat, snadno odstraňovat a ukládat. Nechybí možnost s pomocí kamery pořídit okamžitě fotku další.
Jedinou výtku bych snad měl jen k tomu, že některé efekty nejdou stáhnout, alespoň tedy na mé zařízení. Stále je to však velmi dobrá aplikace, kterou by nadšenci do upravování fotek určitě měli zkusit. Místo na kartě pro sdílení bude taky ubývat rychle.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Pixlr Express Pixlr Express Pixlr Express Pixlr Express Pixlr Express