recenze

KdoVolal.cz

KdoVolal.cz

Kdo volal? Nevím, ale s touto aplikací to možná půjde zjistit. V dnešní době mnoha komerčních telefonátů se to může hodit. Pokud by vás tedy zajímalo, s kým máte tu „čest“, aniž byste zvedali telefon, můžete vyzkoušet tuto aplikaci.
Jedná se o databázi telefonních čísel, která dennodenně obtěžují nespočet občanů naší republiky. Po instalaci aplikace pak budete moci v této databázi vyhledávat, a pokud k danému číslu někdo z uživatelů připojil komentář, okamžitě si ho budete moci přečíst. Další informací je počet hledání daného čísla, čím ž se dá rovněž odhadnout jeho „škodlivost“, přestože k němu chybí komentář.
Nevýhodou je, že docela často informaci nezískáte, ale vzhledem k tomu množství agentur a callcenter je to celkem pochopitelné a na druhou stranu už jsem pár čísel odhalil.

Další, výraznějším, mínusem je nemožnost (alespoň ve stávající verzi) přidat komentář z telefonu. Pro tuto volbu musíte na internet.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Frantisek | 19.07.20 v 20:18

Ahoj všem, toto je svědectví o tom, jak jsem dostal svou půjčku, byl jsem vyděšený tolika společností, která prohlašovala, že jsou skutečnými věřiteli, ale veškeré mé úsilí bylo marné, ztratil jsem přes 3500 EUR, abych věřil falešným věřitelům, kteří tvrdí být tím, čím nejsou. Dokud mě můj přítel neobjevil správnému věřiteli, kterého jsem kontaktoval, a nedostal jsem od něj úspěšně půjčku do 48 hodin, doporučím každému, kdo hledá půjčku, aby je kontaktoval beze strachu prostřednictvím e-mailu: mobilfunding1999@gmail.com nebo WhatsApp: 12342411827 a získat vaše půjčka Asap.

janice11

janice11 | 06.08.16 v 06:00

Já bych tohle obtěžování po telefonu zakázala. Když už je možné vyhledat, kdo volal, bylo by fajn mít možnost tyto firmy " bloknout".

PavelH

PavelH | 05.08.16 v 00:55

Tohle je super Apka kterou používám. Obtěžování telefoními prodejci je opravdu katastrofální.


galerie

KdoVolal.cz KdoVolal.cz

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce