recenze

Český jazyk - pravopis

Český jazyk - pravopis

Procvičte sami sebe nebo vaše ratolesti v jazyce mateřském. Tato výuková aplikace prověří vaše základy češtiny v několika disciplínách, jako jsou vyjmenovaná slova, psaní ú/ů nebo shoda přísudku s podmětem.
Aplikace, ve které si budete moci vyzkoušet, co si ještě pamatujete z hodin češtiny na základní škole, nebo můžete i dítko školou povinné trochu prozkoušet a zabavit. Na výběr máte z několika „disciplín“, které představují nějakou tu oblast českého jazyka. Po výběru následuje série otázek, kdy máte správně doplnit zadaný výraz v časovém limitu.
Před časovým módem můžete problematiku v klidu procvičit, vše vám navíc aplikace vysvětli a uvede příklady. Výukový program, který stojí za to vyzkoušet. Svým přívětivým vzezřením a přístupem by se mohlo jednat třeba o dobrou pomůcku pro školáky, ale ani dospělým neuškodí oprášit určité znalosti. Co myslíte?
Otázky zase tak obtížné nejsou a velmi rychle budete znát správné odpovědi. Pozor však na zbrklé zadávání, neboť možnosti se mění s každou novou otázkou a tam, kde byla dříve určitá varianta, je pak úplně jiné písmenko. Tak nekupte zbytečně chyby. Vzhledem ke free verzi je většina oblastí zamčena, ale i tak stojí za zkoušku.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 2 =

PavelH

PavelH | 04.08.16 v 00:48

Super aplikace.

šarka | 03.07.15 v 15:54

text příspěvku


galerie

Český jazyk - pravopis Český jazyk - pravopis Český jazyk - pravopis Český jazyk - pravopis Český jazyk - pravopis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce