recenze

2012 IIHF App by ŠKODA

2012 IIHF App by ŠKODA

Budete mít přehled o všech zápasech, výsledcích i nejnovějších zprávách z aktuálního šampionátu. Oficiální aplikace k probíhajícímu MS v hokeji ve Finsku a Švédsku, která tak nějak přináší ten očekávaný základ.
Turnaj je v plném proudu a já jsem docela s napětím očekával aplikaci k této události. Musím říct, že jsem chtěl trochu víc.
Samotný úvod není špatný. Můžete si vybrat i z vícero šampionátů, ale nás zajímá teď hokej. Po spuštění vás přivítá přívětivá úvodní stránka, kde je vše přehledně uspořádáno. V první řadě tu je přehled všech zápasů, a to jak odehraných, u kterých si můžete dále zobrazit celkový průběh a soupisky, tak budoucích dle programu. Trochu mi vadí, že zde není nějaká filtrace zápasů, na druhou stranu lze okamžitě přeskakovat na další fáze turnaje. Nechybí přehled týmů a zprávy z centra dění, byť angličtině.
Sympatický je i kalendář, kde vidíte zápasy daného dne, ale to lze nakonec vidět i v přehledu všech utkání. Některé záložky jsou de facto zbytečné, navíc položky „My IIHF“ a „Teams“ v mém případě způsobovaly pád aplikace.

Jako přehled zpráv, zápasů a výsledků však tato aplikace poslouží. Další malé možnosti jsou spíše zbytečné nebo nefunkční.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

2012 IIHF App by ŠKODA 2012 IIHF App by ŠKODA 2012 IIHF App by ŠKODA 2012 IIHF App by ŠKODA

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce