recenze

TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION

TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION

Pořádně výbušná a svižná akce s Tranformery. Vrhněte se do boje s oblíbenými autoroboty a rozstřílejte na plechové kousíčky hordy nepřátel.
Hra s Transformery v parádní grafice. V každém levelu musíte proběhnout/projet určitou trasu a cestou zlikvidovat četné nepřátelské roboty. K dispozici máte různé zbraně, můžete skákat a samozřejmě se v okamžiku změnit na auto (to je vlastně to hlavní, čím nás Transformeři baví). Kromě toho, že vás nesmí sejmout a vy musíte kličkovat a přesně střílet, vás čekají v každém levelu až tři mise. Ty lze ovšem plnit postupně a je to velká brzda ve hře a postupu. Jinými slovy, zahrajete úroveň jednou a postoupíte dál. Lepší odměny jsou však až při dalších misích. Energetické boxy vám pomohou s upgradem robota a za získané medaile odemykáte nové roboty (Optimus Prime nechybí). Má to ale jeden háček – herní energie, která se doplňuje dost pomalu. To je ovšem tak jediná chyba na této oficiální hře k filmu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

frod0pipin

frod0pipin | 24.01.15 v 13:45

Miluju transformers tato hra je asi ta nejlepší na android §!!

NADĚJE

NADĚJE | 19.01.15 v 07:14

občas se taky transformuji jen nikdy nevím předem v co :D


galerie

TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION TRANSFORMERS AGE OF EXTINCTION