recenze

Respawnables

Respawnables

Respawnables – svižná akční hra z pohledu třetí osoby od herního giganta Zynga. Vrhněte se do víru zběsilé střílečky v off-line i on-line režimu.
Tato hra vám dá hodiny zábavy. S vojákem se zbraní v ruce budete běhat po mapách, plnit questy a samozřejmě snažit se zlikvidovat vaše soupeře.
K dispozici jsou dva herní režimy. V módu off-line máte vždy tři úkoly, jako například získat daný počet „killů“, bodů, medailí, použít jen daný druh zbraně apod. Za to získáváte přídatné peníze a zkušenosti na nákup velké škály zbraní a různých oblečků, které zlepšují vaše atributy.
Zkušenosti vám odemykají nejen zbraně, ale také nové levely, takže nedostatek motivace nehrozí. V on-line módu se připojíte buď do režimu „proti všem“, nebo týmový deathmatch. Zde jde hlavně o vítězství a odměny jsou zde výrazně vyšší, na druhou stranu se zde nepočítají splněné mise a hra může občas spadnout a nezískáte nic.
Pokud jde o hratelnost, je poměrně vysoká díky ovládání, které si lze zvolit z několika variant, a tak se domnívám, že každému velmi dobře sedne. 3D grafika notně připomínající Battlefield Heroes a zběsilá akce založena na stylu „střílej-utíkej-nenech se zastřelit“ je opravdu velice návyková. Mínusem je určitá sekavost v on-line módu.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 1 =

Terminator | 23.03.14 v 15:11

Dobra hra ujde na Android mobil Fakt super sem lvl 20 a ujde a jmenuju se tam Terminator :))


galerie

Respawnables Respawnables Respawnables Respawnables