recenze

Point Blank Adventures - Shoot

Point Blank Adventures - Shoot

Pěkná střílečka ve vysokém tempu, ve které budete testovat postřeh a rychlost. Rozmanité levely vás poženou neustále kupředu, ale pozor, i jediná chyba může znamenat konec.

Hbité prstíky a přesné oko. To potřebujete k tomu, abyste dvojici dobrodruhů úspěšně posouvali na jejich cestě. Hra ve své podstatě kombinuje nejrůznější herní prvky a dovednosti. V první řadě je to rychlá střelba a přesná muška. Během časového limitu musíte například trefit daný počet mincí nebo podmořských živočichů a dalších objektů. Nechybí ani jakási variace na pexeso nebo obranné mise. Obecně platí, že každý level je originál a bude vás bavit svým tempem. Počet nábojů může být navíc omezen a k tomu všemu se mohou připlést i bomby, které vám seberou život. Jednotlivé úrovně mohou obsahovat také další podúrovně různé obtížnosti a musíte splnit všechny, jinak začínáte od začátku. To je místy frustrující, ale všechno se dá naučit a vypilovat. Pravda, za neúspěch ztrácíte herní tikety, které se naštěstí časem doplňují. K dispozici jsou rovněž bonusy, jako například zpomalení času.
Originální střílečka, která i přes svou roztomilou grafiku naplno vyzkouší vaše hráčské schopnosti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =

Laugher

Laugher | 11.07.15 v 01:46

Pick up zesilovače


galerie

Point Blank Adventures - Shoot Point Blank Adventures - Shoot Point Blank Adventures - Shoot Point Blank Adventures - Shoot