recenze

Overkill 3

Overkill 3

Herní série Overkill se svým třetím dílem přesunula do pohledu třetí osoby, ale na parádní střílečce se nic nemění. Takže nachystejte plné zásobníky, bude se kosit jedna radost.
Hned na úvod zavládlo trochu zklamání. Ve hře není nějaký vychytaný příběh, zkrátka jen přiletíte do dané lokace a už začíná divoká přestřelka. Holt zkušený a drsný voják, za kterého hrajete, už něco zažil a boj proti robotickým nepřátelům a bossům je pro něho stejná rutina jako vyčistit si zuby. Nu, může být.
Hra disponuje vcelku slušným ovládáním a míření spolu se střelbou dostanete brzy do ruky. Nechybí přesnější zaměřování a pár tlačítek pro doplnění zdraví nebo třeba přivolání posily. Pěkná 3D grafika dává povedený pocit z akce, pohyb na nové místo probíhá automaticky a povedená minihra (stisknutí zobrazených bodů) vám nedá klid ani v této fázi. Škoda jen, že se zde nepracuje víc s možností krytí. Jste na jednom místě a jen doplňujete náboje.
V každém kole máte předepsaný seznam úkolů, za jejich plnění získáváte medaile a za ty pak nějakou tu super věcičku do vašeho arzenálu nebo výstroje. Novou výbavu si pořídíte i za herní měnu, takže metály si šetřete.
Postupně odemykáte nové lokace a vše vypadá bezvadně. Až na jednu věc – na některých zařízeních se hra po opětovném spuštění restartuje. To je samozřejmě pruda, takže si nejdříve vyzkoušejte, jestli se vám postup uložil, nebo vyčkejte na nějakou aktualizaci.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 2 =

Weslycz

Weslycz | 19.07.15 v 15:28

blbost, stojim a strilim, nabiju a strilim, dej o nicem...


galerie

Overkill 3 Overkill 3 Overkill 3 Overkill 3 Overkill 3 Overkill 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce