recenze

Oh My Heroes!

Oh My Heroes!

Máte chuť vyklepnout živé protihráče jeden proti jednomu nebo v týmových módech? Žádný problém, Oh My Heroes! je připraveno!
Oh My Heroes! je pekelně dobrá mutliplayerová akční hra viděná pohledem z boku. Můžete se v ní pustit do deathmatche, týmového deathmatche nebo do doplňkových módů capture the flag a crystal mine control.

Deathmatche vám umožní rubat se tělo na tělo a všichni proti všem, v týmovém deathmatchi se pořádají bitky týmů, v capture the flag máte za úkol ukořistit vlajku a přitom znemožnit protivníkovi, aby si vlajku uzmul pro sebe. A nakonec crystal mine control je mód, v němž se snažíte obsadit těžební důl a držet jej pod kontrolou.

Až sem by bylo všechno jednoduché. Oh My Heroes! je ovšem klasická multiplayerovka, která po vás bude vyžadovat jednak nějaké ty zkušenosti (ve hře se nakupují vlastnosti a dovednosti) a jednak spolupráci. Samoúčelné běhání po mapě tu nic nevyřeší a hráči si to většinou uvědomují, což je super. Pokud máte rádi mutliplayerové arkádové bojovky, tohle si určitě nenechte uniknout.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =

frod0pipin

frod0pipin | 26.01.15 v 16:21

zajímavé


galerie

Oh My Heroes! Oh My Heroes! Oh My Heroes!

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce