recenze

Nun Attack: Run & Gun

Nun Attack: Run & Gun

To vypadá, že tyto „sestry v akci“ se nezaleknou zkrátka nikoho a ničeho. Svižná hopsací a střílecí záležitost, kde budete kosit jednu příšeru za druhou a také skákat.
Her na tento princip už tu bylo bezpočet. Tato je však trochu zvláštní svým humorem. Neovládáte žádného nabušeného hrdinu, ale notně ozbrojenou skvadru jeptišek.
Běh probíhá automaticky, takže se můžete soustředit na střelbu, překonávání překážek a sběr mincí. K tomu všemu je uzpůsobeno ovládání, které se kupodivu neplete. Celá akce probíhá v parádním tempu, kdy budete mít neustále plné prsty práce buď s likvidací vlkodlaků, koster či upírů, nebo se budete snažit kličkovat mezi ostny, sekerami, ozubenými koly.
K tomu navíc sbíráte mince jak na upgrade zbraní, tak na nákup nových postav či power-upů. Každá z jeptišek má jinou zbraň i vlastnosti, nicméně je pravda, že šetřit budete delší dobu. To ovšem záleží na tom, jak dobře budete hrát a jak daleko doběhnete. Vše celkem hezky osvěžují vložené mise, které vám přidají nějaké ty mince na vaše konto navíc. Nenáročná běhací oddechovka.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Nun Attack: Run & Gun Nun Attack: Run & Gun Nun Attack: Run & Gun Nun Attack: Run & Gun Nun Attack: Run & Gun

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce