recenze

Mission of Crisis

Mission of Crisis

Veďte váš psí tým do boje proti zombie kočkám. Tentokrát je spíš než dostatečný arzenál a počet lékárniček potřebná ta správná bojová strategie. Je čas vyrazit na bitevní pole.
Vaše bojová jednotka má v každém levelu jasný cíl – zničit všechny nepřátele, které představují zmutované zombie kočky. Tyto krvelačné čičinky se na vás vrhnou okamžitě, jak vás uvidí. Dokonce jsou schopné přivolat posily z jiné části herní plochy, a tak je zde na prvním místě správně zvolená strategie. Hned od začátku budete mít k dispozici základní bojovou dvojici, takže si můžete v klidu vše hezky naplánovat, určit pozici, kdo začne střílet první, a jestli jeden zombík nezdrhne na pomoc ostatním. Mohlo by se zdát, že přeháním a že stačí nekompromisně vkročit do té nejhustší vřavy zombíků a celé to pokropit sprškou kulek… no, tak to opravdu nefunguje.
Strategických prvků je zde mnohem víc. Můžete využívat okolní prostředí, aktivovat speciální útoky, určit automatickou léčbu, velmi pohodlně přepínat mezi vojáky a upgradovat zbraně a výbavu. Nicméně v této složce člověk trochu narazí. Upgrade zbraní je možný za krystaly, a ne málo, takže se vyplatí hrát každý level co nejkvalitněji. Za peníze si nakoupíte především lékárničky, což ovšem není zanedbatelný artikl.
Pro další postavy je třeba plnit questy v aréně. Do tohoto druhého módu je třeba se registrovat, ale on-line aréna zní lákavě. Na solidní zábavu však stačí i jen režim Story.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =


galerie

Mission of Crisis Mission of Crisis Mission of Crisis Mission of Crisis

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce