recenze

Marvel Contest of Champions

Marvel Contest of Champions

Marvelovští hrdinové v našlapané akční mlátičce, která má výjimečné grafické zpracování. Vrhněte se do boje s vlastní skupinou postav a nakopejte soupeře… do patřičných míst.
Ve hře máte k dispozici jednak hlavní story mode, ve kterém cestujete napříč univerzem a v rámci příběhové linie musíte stejně jako vždycky porazit soupeře. Samotné souboje jsou pěkně rychlé, svižné a údery provádíte pomocí dotykového displeje – poklepem nebo posunem prstu. Můžete vytvářet komba, blokovat útoky nepřítele a využívat speciální útok. I když toho není tolik, překvapivě to stačí na super zábavu. Akční složkou prostupují i určité prvky RPG. Hrdinové a padouši (najdete tu Spider-mana, Hulka, Kapitána Ameriku, Wolverina a další X-meny a vůbec hromadu postav) jsou rozděleny do jednotlivých typů. Podle toho mají své slabé a silné stránky, každou postavu můžete upgradovat, sbírat krystaly a plnit speciální eventy. Obsah je opravdu bohatý, a tak jedinou brzdou zůstává herní energie, která vás čas od času donutí čekat. Celkově však propracovaná a parádní hra.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Petosko

Petosko | 30.03.16 v 12:04

bojovka?

laky01 | 20.01.15 v 03:34

Víte někdo kód na ten hack na tuto hru ?

frod0pipin

frod0pipin | 01.01.15 v 10:30

pěkné


galerie

Marvel Contest of Champions Marvel Contest of Champions Marvel Contest of Champions Marvel Contest of Champions Marvel Contest of Champions

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce