recenze

 Little War

Little War

Útočí na vás zástupy orků a vy se musíte bránit. Seskupte vojsko, náležitě upgradujte a vrhněte se do pořádného boje.
To, že ovládáte malé vojáčky, neznamená, že to nebude pořádně veliká epická bitva. V každém levelu proti vám stojí nepřítel se svými jednotkami. Jak boj dopadne, záleží na vaší přípravné fázi, jelikož do samotného boje se moc zasahovat nedá.
Před každou úrovní máte škálu vlastností, které můžete vylepšit, nebo jen doplníte počet jednotek. Dále lze odemknout nové druhy, zvýšit jejich atributy a totéž platí i pro vás jakožto hlavního hrdinu. Postupně odemknete velké množství nejrůznějších možností a je na vás, co si odemknete nebo upgradujete. Nechybí ani mocná kouzla, což je jediný prvek, který můžete ve hře ovládat. Po pořádném vyzbrojení se jde do boje. Kromě chůze vojsk se již musíte spolehnout na jejich kvality a sledujete, jak si poradí s pěšáky protivníka. Z plnění levelů získáváte peníze na všechno to masivní vylepšování a nechybí ani nějaký ten bonus.
V oblasti zbrojení je k dispozici opravdu široké spektrum a je jen trochu škoda, že do boje nemůžete výrazněji zasahovat (vyslání kouzla a zastavit nebo rozpohybovat jednotky je opravdu trochu málo). Přesto hra, která zaslouží pozornost.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

 Little War  Little War  Little War

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce