recenze

Iron Man 3 - The Official Game

Iron Man 3 - The Official Game

Když nevíte co s penězi, postavte si vymakaný hi-tech obleček a začněte potírat zlo. Iron Man na Androidech je pořádně nadupaný a rychlý let, který můžete zažít na vlastním displeji.
Iron Man přilétá v plném lesku a vy se můžete pustit do hraní. Z hlediska herní náplně se jedná o oblíbený princip „endless runu“, tedy že letíte tak daleko, jak je to jde a než vás dříve či později zlikviduje nějaká ta překážka. V podobě kovem obrněného maníka vás může sejmout auto, robot, mířené rakety, ale také billboard nebo letadlo.
Velmi působivým prvkem je totiž střídání pozic. Během letu se ocitáte jak ve vzduchu, tak na zemi a všude vás čekají jiné překážky, průlet tunelem nebo hangárem taky vypadá pěkně, až vám při vší té rychlosti bude líto, že se nemůžete více porozhlédnout kolem a musíte dávat pozor na cestu před sebou. Díky tomu nemáte pocit stereotypu ani linearity (i když samozřejmě svištíte rovně) a pohybujete se doleva či doprava, případně laserem zkosíte robotickou sebranku před vámi.
Jako odměnu za splněné mise (posouvají vás také v jakéms takéms příběhu a v boji proti superpadouchům) získáváte tokeny a zkušenosti, což jsou nezbytné prostředky na odemykání a nákup nových brnění. Nutno říct, že si Gameloft s tímto prvkem vyhrál (v podstatě jako s celou hrou) a k dispozici budete mít velkou škálu „oblečků“, přičemž jejich získání vám dá náležitě zabrat. Hra na dlouhé chvíle ve famózní grafice, která jen tak neomrzí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 3 =


galerie

Iron Man 3 - The Official Game Iron Man 3 - The Official Game Iron Man 3 - The Official Game Iron Man 3 - The Official Game Iron Man 3 - The Official Game