recenze

Implosion - Never Lose Hope

Implosion - Never Lose Hope

Vychutnejte si špičkový AAA titul na displeji svého mobilního zařízení. Zběsilá hack-and-slash řežba, ve které se budete snažit zachránit planetu. Ovládání, grafika, dabing a příběh vás dokonale vtáhnou do děje.
Na úvod vás čeká hutný a relativně dlouhý příběh, který vás uvede do situace. Pak se již můžete těšit na pořádnou porci řežby. Ve hře procházíte jednotlivými koridory a likvidujete zástupy nepřátel. Požitek vám nezkazí ani ovládání, ani tempo. I když je náplň poněkud stereotypní, dojde také na souboje s bossy a nechybí ani upgrade vašich schopností. Kromě ohánění mečem máte k dispozici také střelnou zbraň a nějaké ty speciální útoky. Pohyb i boj je velmi svižný a bez problémů. Nudit se nebudete a vše doplňují vložené videosekvence posouvající příběh.
Verze zdarma je jen jakousi trial variantou a za plnou hru budete muset zaplatit. Na druhou stranu je to ideální příležitost vyzkoušet opravdu špičkový titul a oproti jiným "lite" verzím je zde dost levelů a obsah. Takže za stažení určitě stojí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope Implosion - Never Lose Hope

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce