recenze

High Noon 2

High Noon 2

3D multiplayerová střílečka, ve které otestujete vaši rychlost i přesnou mušku.
Bez pořádných přestřelek by byla na Divokém západě pořádná nuda. Vy si tuto disciplínu vyzkoušíte přímo. Vytvoříte si vašeho avatara a už se můžete vrhnout do rychlých bojů, kde vyhraje ten rychlejší a s dokonale přesnou muškou.
Dominantním prvkem hry jsou přestřelky. Z nabídky hráčů si vyberete oponenta, případně využijete rychlé hledání nebo souboje s bossy. Pak už je všechno na vás a vaší přesné střelbě. Nemusíte pít kolaloku, ale spíš si to chce nastavit váš displej tak, aby vám manipulace s ním vyhovovala. Tak totiž ovládáte zbraň a snažíte se co nejdříve zastřelit soupeře. Zásahy do různých částí těla způsobují i různá zranění. K dispozici máte pěknou řádku zbraní, které postupně odemykáte při dosažení určitého levelu a kupujete za vyhrané peníze.
Ve hře musíte zvládnout i nabíjení, které je u každé zbraně jiné. Tyto sekvence působí osvěžujícím dojmem. Musíte si zkrátka pohnout, pokud chcete vyhrát.
Nechybí bohatý oddíl šatstva a vychytávek, ze kterých můžete vybírat a aplikovat na vaši postavu. Příjemným zpestřením je také salón, kde si můžete zahrát Black Jack. Nutností je samozřejmě připojení k internetu a počet her je omezen energií. Rychlost doplňování zase tak otravná a zdlouhavá není, navíc se zrychluje s posunem na vyšší úroveň. Originální herní princip a vlastně i systém ovládání, který dostatečně prověří vaše schopnosti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =


galerie

High Noon 2 High Noon 2 High Noon 2 High Noon 2 High Noon 2 High Noon 2