recenze

Hero Defense: Kill Undead

Hero Defense: Kill Undead

Zlé síly zase jednou útočí a vy jste tu od toho, aby dostaly pěkně nakopáno. Tentokrát budete tvořit jednotky a strategickým myšlením a hrubou silou se budete snažit přetlačit soupeře.
Po výběru vašeho hrdiny (ze tří tříd) se ocitáte před úkolem ne úplně jednoduchým – zkrátka porazit zlo a zachránit co se dá, takže tak nějak celý svět. Se zbraní v ruce a s četnými jednotkami za zády máte šanci na úspěch.
V každém kole máte za úkol zničit všechny nepřátelské jednotky, respektive je přetlačit, a to dříve, než ony zničí vás. Po dobu časového limitu se na druhé straně noří vojáci. Vy, za vyprodukovanou manu, děláte to samé, takže střet je nevyhnutelný. Kdo z něho vyjde vítězně, zaleží na vaší strategii. Jak rychle budete produkovat vojáky, jaké typy jednotek, zda počkáte na silnější nebo to zkusíte s větším počtem. Vše se tak točí kolem many, kterážto platí za jakési univerzální platidlo na tvorbu jednotek.
Ale ani váš hlavní hrdina není zanedbatelný v boji. Mezi levely ho můžete vylepšovat zbraněmi, výzbrojí a ke slovu přijdou také kouzla.
Nové bojovníky si musíte odemknout a také jejich vylepšení stojí peníze. Je tak zajištěna motivace pro další hraní a dlouhou zábavu. Také je zde něco jako PvP aréna, kde v konfrontaci s jinými hráči můžete zkusit, jak máte vybalancovanou postavu, sílu a úroveň vojáků. V minulosti se hráči hodně zlobili, že tato PvP aréna není vyvážená, ale zdá se mi, že to již bylo odstraněno. Tak vzhůru do boje proti zlým silám temnoty.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

Hero Defense: Kill Undead Hero Defense: Kill Undead Hero Defense: Kill Undead Hero Defense: Kill Undead Hero Defense: Kill Undead

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce