recenze

Heart Breaker

Heart Breaker

Pojďte rozsekat bandu nepřátel a pojíst pár srdíček. Je to zdravé, dostanete za to zkušenosti a navíc je to velice návyková zábava. RPG hra, která vás pohltí.
Hra je rozdělena na jednotlivé dungeony, po kterých chodíte a jednou ze dvou zbraní masakrujete tamní nepřátele, abyste se dostali k východu. Cestou sbíráte zkušenosti, peníze a novou výbavu, kterou si pak mezi levely můžete nasadit a o něco zase vylepšit určitou vlastnost vašeho charakteru. Postavy jsou na výběr tři – válečník, mág, lučištník – klasická sebranka kdejakého RPGčka, ale samozřejmě třída vaší postavy určuje i styl boje. Nechybí bohatý arzenál zbraní a další výbavy. Je toho sice trochu moc, až je to zpočátku nepřehledné, ale za chvíli si zvyknete.
Orientace v prostoru je zajištěna dostatečnou mapkou a ovládání je také plynulé, virtuální tlačítka jsou dostatečně velká, navíc je možnost i slušného nastavení. Prostředí ve 3D, upgrade postavy a to nejlepší – pojídání srdcí z některých mrtvol, což vám dodává zdraví do dalšího boje. Tak kde je ten háček?
Hra se tváří jako kousek free, ale zdarma si zahrajete pouze prvních pět úrovní. Od šestého kola dál si musíte zaplatit. Na druhou stranu po vyřízení prvního bosse budete dostatečně namlsáni a tvůrci snížili cenu na symbolickou „dvacku“ (necelý dolar) jako dárek k výročí hry. Já to beru, hodnocení si hra zaslouží.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =


galerie

Heart Breaker Heart Breaker Heart Breaker Heart Breaker

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce