recenze

Gun Zombie: Hellgate

Gun Zombie: Hellgate

Město je plné zombíků, což je skvělá příležitost k tomu, abyste vzali do ruky zbraň a šli je kosit ve velkém. Hezkou zábavu.
Akční střílečka z pohledu první osoby, ve které se na vás budou valit hordy zombies. Hra je střižena trochu ve statickém stylu, takže nebudete chodit, ale pouze se nahýbat do stran a hlavně v rychlém sledu pálit, což vám pohodlně dovolí dotykový displej. Přesto by však pohyb do stran mohl být plynulejší a sensitivnější.
K dispozici máte v základu dvě zbraně, které během hraní vylepšujete. Další jsou součástí mikroplateb nebo poměrně velkého množství herních peněz. I tak se ovšem dá vcelku solidně masakrovat dlouhou dobu.
S postupujícími levely se objevují noví zombíci s různými vlastnostmi a výdrží a dojde také na souboje s bossy. I přes jistou statičnost objektů a malou mušku s ovládáním se jedná o povedený kousek ze žánru zombie survival akce.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

recenze | 12.10.13 v 20:18

Město je plné zombíků, což je skvělá příležitost k tomu, abyste vzali do ruky zbraň a šli je kosit ve velkém. Hezkou zábavu. Akční střílečka z pohledu první osoby, ve které se na vás budou valit hordy zombies. Hra je střižena trochu ve statickém stylu, takže nebudete chodit, ale pouze se nahýbat do stran a hlavně v rychlém sledu pálit, což vám pohodlně dovolí dotykový displej. Přesto by však pohyb do stran mohl být plynulejší a sensitivnější. K dispozici máte v základu dvě zbraně, které během hraní vylepšujete. Další jsou součástí mikroplateb nebo poměrně velkého množství herních peněz. I tak se ovšem dá vcelku solidně masakrovat dlouhou dobu. S postupujícími levely se objevují noví zombíci s různými vlastnostmi a výdrží a dojde také na souboje s bossy. I přes jistou statičnost objektů a malou mušku s ovládáním se jedná o povedený kousek ze žánru zombie survival akce.


galerie

Gun Zombie: Hellgate Gun Zombie: Hellgate Gun Zombie: Hellgate Gun Zombie: Hellgate Gun Zombie: Hellgate