recenze

Gun Bros 2

Gun Bros 2

Bráchové v masivní zbroji a s pěknými palebnými hračkami jsou zpět. Bojujte v arénách a zničte všechno a všechny, dokud stojíte na nohách. Spousta soubojů, ale také běh na dlouhou trať.
Dvojice hlavních hrdinů se opět vrhá do boje proti genetickým zmutovaným monstrum, aby ochránili galaxii. Hra se skládá z jednotlivých planet, na kterých absolvujete mise a postupujete dále.
Samotná herní náplň představuje zběsilou střílečku, při které vám budou oči přecházet nad tím, odkud všude se na vás hrnou hordy nepřátel. Využívat lze okolní prostředí a také pomoc v podobě bojového tanku. Z nepřátel získáváte krabice různé hodnoty a poté obdržíte danou odměnu. Sem patří také různé druhy helem, brnění, ale samozřejmě zkušenosti na odemknutí nových věciček a měna na nákup. Připravte se ovšem na to, že budete šetřit a opakovaně hrát stejné mise. Lepší zbraně, které budete nutně potřebovat, jsou drahé a platit glumincemi za mikroplatby není nabídka pro každého.
Pravda, do hry je sice implementován prvek modů – na vaši zbraň si nainstalujete určitý mod, s nímž budete kosit nepřátele jednou ranou, ale musejí mít stejnou barvu – nicméně vše se děje tak rychle, že z přepínání zbraní budete místy lehce na nervy. Ovládání také nepomůže. Osobně si myslím, že měl být zvolen pohyblivý virtuální kurzor nebo rozdělení na levou a pravou stranu. Zde jsou tlačítka o fous menší a hlavně nepohyblivá, takže se budete dotýkat kraje displeje, což je uprostřed nepřátelského obležení obtížnější.
Hra má své mouchy. Na druhou stranu si s ní určitě užijete spoustu zábavy a akce, graficky je to standard, na který jsme u Glu zvyklí. Pokud jste tedy fandové Gun Bros, je to hra pro vás.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

frod0pipin

frod0pipin | 26.01.15 v 16:21

:) je uplně bomba

NADĚJE

NADĚJE | 19.01.15 v 07:15

už se bojte :)


galerie

Gun Bros 2 Gun Bros 2 Gun Bros 2 Gun Bros 2

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce