recenze

Green Force: Zombies

Green Force: Zombies

3D střílečka z pohledu první osoby, kde se to zombíky jen hemží. Situace, kterou nevyřeší vláda, ale jeden maník se zbraní v ruce.
Jak už to tak chodí, smrtící virus napadl město, a protože předčasné volby jsou v nedohlednu, vláda je marná jako obvykle. Jako jeden z mála přeživších vezmete situaci do svých rukou. Beze zbraně a přesné mušky to ale nepůjde.
Z pohledu první osoby se ocitáte v infikovaném městě a musíte plnit zadané mise, abyste se dostali do dalšího kola. Úkoly se primárně netočí kolem kosení zombíků, ale protože jsou přítomni na každém kroku, při hledání laboratoře nebo čištění infikovaných území se jim zkrátka nevyhnete. A nutno říct, že jsou to pěkně houževnaté a početné potvory. De facto nemá cenu stát a střílet (i když z nich vypadává zdraví a náboje), protože se nikam nedostanete. Stále se odněkud rojí a míří si to rovnou k vám. Je škoda, že se nepodařilo dotáhnout okolní prostředí a zombíci procházejí zábradlím, zatímco vy ho musíte obcházet. Také obtížnost hry je poměrně vysoká a při každém úkolu se zapotíte.
Pochvalu zaslouží grafika a celkově povedená atmosféra, kdy jste neustále pod tlakem. Ovládání lze doladit vždycky, ale v tomto případě je na dobré úrovni. Milovníci FPS her a zombíků musí přinejmenším vyzkoušet.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 1 =


galerie

Green Force: Zombies Green Force: Zombies Green Force: Zombies Green Force: Zombies