recenze

FRONTLINE COMMANDO: WW2

FRONTLINE COMMANDO: WW2

Staňte se elitním vojákem ve druhé světové válce a prostřílejte si cestu přes hordu nacistů. Veďte spojenecké jednotky k vítězství.
Velmi dobře zpracovaná akční hra, ve které ovládáte vojáka v boji proti všem. Pravda, i když takřka v každé úrovni máte kolem sebe nějakou tu podporu, v podstatě jste na všechno sami (AI posily zrovna moc nevydrží, ale část střelby na sebe určitě stáhnou). Kryjete se za bariéry a ve správný čas musíte pokosit nepřátele, kteří se samozřejmě snaží o totéž. K dispozici máte pěknou řádku zbraní a podle aktuální mise si je vyzkoušíte všechny. Jednotlivé úkoly se liší zadáním, ale po čase se opakují a vždy musíte mít velmi přesnou mušku. Pohyb probíhá automaticky a veškerá akce je omezena pouze na vyhlazení konkrétní lokace nebo zničení určitého počtu vozidel apod. To nemusí sednout každému.
Za splněné mise získáváte peníze, za které vylepšujete svůj arzenál zbraní. Abyste se posunuli do další fáze, musíte splnit speciální mise, které vyžadují určitou sílu všech zbraní. A tak je potřeba šetřit a místy také čekat na doplnění herní energie.
Série Frontline Commando má nový díl, ale herní série jako celek poněkud stagnuje. Graficky jsem vzhledem k předchozím dílům také čekal trochu víc, ale stále se jedná o kvalitní akční hru.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Laugher

Laugher | 17.06.15 v 00:19

Tahle taky bude fajn.


galerie

FRONTLINE COMMANDO: WW2 FRONTLINE COMMANDO: WW2 FRONTLINE COMMANDO: WW2 FRONTLINE COMMANDO: WW2 FRONTLINE COMMANDO: WW2