recenze

Edge of Tomorrow Game

Edge of Tomorrow Game

3D akční hra na motivy stejnojmenného filmu. Zahrajte si za Toma Cruise a bojujte proti emzákům na život a na smrt… a pak zase znova.

V této 3D akci se podíváte na bojiště, na kterém se střetávají vojáci proti mimozemšťanům útočícím na Zemi. Vašim úkolem je prostřílet si cestu až na konec a přežít.
Hra se do značné míry opírá o samotný film. Když vás nějaký ten emzák překvapí a sejme, při dalším pokusu už ho pomocí obrysů vidíte dříve, než vystartuje. Efekt překvapení se tak eliminuje a vy snadněji zamíříte nebo si nachystáte jednu ze dvou zbraní na likvidaci. Současně nejdete nikdy od začátku, ale tak nějak se postupně přibližujete k cíli, díky čemuž odpadá frustrace z neustálého opakování jednoho a téhož. Po dohrání se vám zpřístupní další obsah, také lze odemknout postavu Rity s jiným způsobem boje a projít si hru v jejím podání.
Parádní grafika, hra na motivy filmu (pokud vám nevadí Cruise), ale chtělo by to doladit po technické stránce (někomu se může sekat). Celkově hra působí jako kousek šitý horkou jehlou.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =


galerie

Edge of Tomorrow Game Edge of Tomorrow Game Edge of Tomorrow Game Edge of Tomorrow Game

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce