recenze

Drone: Shadow Strike

Drone: Shadow Strike

Vojenská akční 3D hra, ve které budete ovládat bojového drona. Kromě přesné mušky budete muset ale také strategicky plánovat a rychle se rozhodovat.
Pěkně zpracovaná 3D akce, ve které z pohledu svrchu hledíte na bitevní pole a střílíte na nepřátele. Podle aktuální mise musíte sestřelovat tanky, obrněné vozy nebo pěchotu, hlídáte klidný průjezd vašich jednotek, bráníte je, nebo se snažíte zamezit útěku nepřátel. Za to získáváte peníze a zkušenosti a postupujete dále. Za peníze nakupujete upgrady pro vašeho drona nebo rovnou nového. Pokud jde o strategii, musíte nejen promýšlet, jakou složku zrovna vylepšit, ale také jaké zbraně použít. Rakety se hodí na vozidla, kulomet zase na pěchotu, přičemž každá zbraň má vlastní interval dobíjení a tedy i použití. V praxi pak vzniká povedená a svižná akce, ve které navíc musíte přesně mířit a také reagovat na palbu nepřátel. Rozhodně musíte vyzkoušet.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

hajzlos

hajzlos | 21.07.15 v 14:50

dcl težké


galerie

Drone: Shadow Strike Drone: Shadow Strike Drone: Shadow Strike Drone: Shadow Strike Drone: Shadow Strike Drone: Shadow Strike

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce