recenze

DOOM by Eltechs

DOOM by Eltechs

Starý dobrý DOOM je zpátky a vy opět můžete zabíjet pekelná monstra jako před lety. Port na Android platformu se dle našeho soudu povedl velice dobře.
Legenda mezi FPS hrami je tu zpátky, a to rovnou v old-schoolovém balení, v jakém si ho pamatujeme. Nářez nostalgie a akce je tady.
Jedná se o port klasického DOOMa, takže se můžete těšit na známé prostředí, chodby, zbraně, ale také nepřátele. Všechno se podobá originálu, ve kterém jste chodili po lokacích, sbírali náboje, klíče, lékárničky, zbraně a samozřejmě také likvidovali nepřátele, od popletených vojáčků až po stvůry z hlubokého pekla. Zkrátka střílečka, jak má být.
Otázkou zůstává, jak dopadlo ovládání. Spousta komentářů je velmi negativních, nicméně osobně nechápu proč. Virtuální klávesy jsou dostatečně velké a dobře umístěné, střelba je dokonce umístěna na obou polovinách displeje, abyste mohli pálit kdykoli. Joystick do stran doplňuje vhodně umístěný button také pro otáčení a nechybí ani mapka či změna zbraně. Ukládání je složitějšího rázu. V nastavení vpravo nahoře zvolte „klávesnici“. Díky ní už snadno napíšete jméno a postup se uloží. Velmi povedené, nostalgické a hratelné.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 4 =

hypnotyzer

hypnotyzer | 27.02.15 v 08:33

stačí být obře vybaven a správně naladěn


galerie

DOOM by Eltechs DOOM by Eltechs DOOM by Eltechs DOOM by Eltechs