recenze

DIE HARD

DIE HARD

Oficiální hra k filmu Smrtonosná past, ve které se v kůži Jacka McClanea vrhnete do víru nepřátel, překážek a běhu o holý život. Akční hra v kombinaci s „běhavkou“, která vás dokonale zabaví na dlouhou dobu.
Nová krev z rodu McClainů přichází na scénu. Z pohledu třetí osoby se vydáváte na misi do Ruska, a že to bude pěkně třeskutý výlet. Pohyb probíhá automaticky, a tak se můžete plně soustředit na hutné dění kolem vás a před vámi. Složku akční obstarávají nepřátelé, kteří se noří zpoza bariér, rohů nebo stojí viditelně před vámi a pálí to do vás. Základní zbraň doplňují i další (brokovnice, UZI…), které občas najdete. Potřeba je přesně mířit a včas dobíjet náboje. Síla nepřátel roste, takže i vy byste měli čas od času za nasbírané mince vylepšit arzenál o více nábojů, ale hlavně si držet dostatek životů. K dispozici v boji vám je i bullet time, který vám zpomalením času pomůže přesně zamířit a rychle zkosit početnější skupinku.
Dále je tu složka arkádová, do které patří skoky a překonávání překážek a sbírání mincí. Vše se velmi jednoduše ovládá pohyby přes dotykový displej, což je pro mě osobně lepší varianta u tohoto typu her než naklánět celý přístroj. S povděkem kvituji také automatické uhýbání v zatáčkách.
Poměrně bohatá je složka nákupů a upgradů. Zpočátku doporučuji vylepšit životy, následně koupit speciální power-up přidávající více mincí za každou štaci.
Hra má i svá negativa. Například i při dosažení checkpointu jdete při dalším pokusu od začátku. Checkpoint si musíte koupit za speciální kredity, a aby toho nebylo málo, tak jej ještě aktivovat za herní mince. No, nic moc. Příjemným zpestřením je možnost plnit různé mise a tím zvyšovat váš level, díky čemuž dostanete nějaké ty speciální kredity bez nutnosti mikrotransakcí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

matěj | 27.03.13 v 17:50

chci to hrat


galerie

DIE HARD DIE HARD DIE HARD DIE HARD