recenze

DEER HUNTER 2016

DEER HUNTER 2016

Je čas vyrazit na lov. Ocitnete se v divoké přírodě, kde na vás čeká nejedna lovecká výzva. Dokážete přesně trefit trofej, nebo vás špatný výstřel bude stát život?
Další ze série loveckých her od společnosti Glu, ve které se vydáváte na lovecká dobrodružství po celém světě. Vychutnejte si překrásné lokace od Aljašky po Zimbabwe a otestujte přesnou mušku a rychlost a skolte impozantní trofeje. Ve hře absolvujete jednotlivé levely s postupně zvyšující obtížností. Druh zvěře se samozřejmě liší, jednou musíte střelit jelena, podruhé zase vlka nebo medvěda. A už asi tušíte, že každý druh se bude vyznačovat jiným chováním. Zatímco srnky a jeleni se budou snažit utéct, vlk na vás v pohodě zaútočí.
Proto se snažte vždy přesně zamířit. Přesná střelba ale nebude stačit. Musíte mít také dostatečně silnou a upravenou zbraň, kterou vylepšujete za nasbírané peníze. Postupně si nakoupíte také další zbraně a vyzkoušíte lov v jiném stylu. Mezi vychytávky patří například „infrapohled“ pro střelení do určitého orgánu nebo přiblížení při zaměřování.
Klasickou brzdou je herní energie, ale ve výsledku se zase nejedná o takovou pohromu, která by vás odradila od dlouhodobého hraní.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =


galerie

DEER HUNTER 2016 DEER HUNTER 2016 DEER HUNTER 2016 DEER HUNTER 2016 DEER HUNTER 2016

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce