recenze

Death Dome

Death Dome

Máte rádi Borderlands? Tak to vám udělám radost! Death Dome je jeho napodobeninou, a to nejen díky přitažlivé cel-shadingové grafice, ale také díky samotné herní náplni. I když tradiční RPG hra to rozhodně není.
A o co tedy jde? Death Dome je akční hrou ve stylu populární Blood & Glory. To znamená, že vyberete hlavního hrdinu a pustíte se skrze (téměř) nekonečnou šňůru do soubojů tělo na tělo, v nichž budete uhýbat útokům nepřítele a rozdávat rány hlava nehlava.
Vedle klasických bojových prvků, jako je používání štítu, máte k dispozici berserk mód, který se nabíjí předchozími útoky a umožní vám na nepřítele po jistou dobu útočit bez vyrušení (bez protiútoků atd.). Budete si tak moci vychutnat perfektně vypadající komba a speciální útoky.
Mezi jednotlivými potyčkami vám hra dovolí upgradovat zbraně a vybavení nebo nakoupit úplně nové věci, což je naprostá klasika. Ani trošku běžný není naopak alternativní postapokalyptický svět, v němž budete bojovat vytrženou dopravní značkou STOP a podobně.
Nyní už asi sami moc dobře tušíte, že největší předností Death Dome je právě stylizovaný postapokalyptický svět, s nímž je vše ostatní pečlivě sladěno.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Pavlínka2C

Pavlínka2C | 24.02.15 v 06:34

tohle je spíš pro tvrdáky


galerie

Death Dome Death Dome Death Dome Death Dome Death Dome

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce