recenze

Dark Avenger

Dark Avenger

Vítejte v dungeonu, a to pořádně temném. Seberte všechnu sílu, lektvary, nejsilnější výzbroj a probijte si cestu skrze hordy nepřátel. Něco pro zaryté milovníky RPG.
Zlo je zase jednou na pochodu, ale ani vy zrovna nevypadáte jako vymydlený králíček Azurit. Bude se sekat, ohánět meči a kouzlit. Jednotlivá kola představují bludiště, mezi jejichž chodbami si musíte prorazit cestu brutální likvidací kostřiček, démonů, zkrátka monster všeho druhu a nechybí ani bossové. Což nás přivádí k ovládání „masakrizace“, to je dáno jedním aktivním tlačítkem a několika kouzly, které spotřebovávají vaši manu. Jednoduchý styl, který vám sedne do prstů virtuálního displeje. Sběr peněz a výbavy je RPG standard. Různé kusy výbavy nakupujete dle dosaženého levelu zkušeností a aplikujete nebo prodáváte nepotřebné kousky, přehledně a rychle. Grafika je také na slušné úrovni a akční kamera vám dá lepší požitek ze hry.
Co se týče slabých stránek hry, objevují se komentáře, že hra po 5. levelu (1. boss) zamrzá. V mém případě to není pravda. Spíše mi vadila trochu horší citlivost ovládání a postava místy běžela kousek bokem, než jsem potřeboval. Dále se hra chlubí PvP boji, ale nedařilo se mi k nim připojit.
Celkově – titul má rozhodně své mouchy a je otázka, kdy (či zda) je vývojáři odstraní. I když zůstanu jen u singleplayeru, pořád je to povedená zábava.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 3 =

Pavel | 16.03.14 v 10:05

Hej je neco uplně stejneho i na pc??


galerie

Dark Avenger Dark Avenger Dark Avenger Dark Avenger

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce