recenze

Crazy Bill: Zombie Stars Hotel

Crazy Bill: Zombie Stars Hotel

Je libo šílenou a akční zombie střílečku? Kromě neutuchající akce a kosičky zombíků se připravte také na několik vtipných překvapení a pěknou řádku zbraní.
Hra jakoby parodovala filmy Tarantina a Rodrigueze. S týpkem, který má v ruce kvér, si to automaticky procházíte zombie hotelem a v každém poschodí vystřílíte všechno do posledního neživého kousku. Ovládání bylo zjednodušeno na automatickou chůzi, takže vy se staráte jen o přeskakování překážek a samozřejmě hutnou střelbu.
Za toto masakrování získáváte peníze na nákup a upgrade zbraní a bonusů, které cestou v de facto každém patře můžete sebrat a použít pro hladší průchod pár patry.
Zběsilosti a určité šílenosti titulu napomáhá i fakt, že zombíci nejsou nijak tuctoví, ale mezi hosty hotelů jsou například Marty McFly, Albert Einstein, Spok nebo Woody Allen.
I přes malé mouchy, které se na některých zařízeních v minulosti objevily, se hře musí nechat, že obsahuje velkou dávku humoru, akce a zábavy. Fajn kousek na odreagování.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 2 =


galerie

Crazy Bill: Zombie Stars Hotel Crazy Bill: Zombie Stars Hotel Crazy Bill: Zombie Stars Hotel Crazy Bill: Zombie Stars Hotel