recenze

Bullet Force

Bullet Force

Kde jsou ty časy, kdy jsme hráli obyčejné Android hry jako byl Had na Nokia 3310? Protože právě teď přichází na mobilní telefon senzační online hra s dokonale propracovanou grafikou a téměř bez chyb.
Chyby se vždy najdou, ale tato hra je hodně dobře propracovaná a optimalizovaná. Po grafické stránce je na mobilní telefon dokonalá a po funkční fyzice taktéž. Hra disponuje třemi herními módy a můžete hrát jak offline, tak i online. To však záleží jen na vás, co si už vyberete. Následně půjdete do bojů. Zda hrajete online mód nebo offline, je naprosto jedno, ale umělá inteligence je poněkud horší, takže větší zábavu si užijete s ostatními hráči ve světě. Zvolte si, do jakého týmu se připojíte, za koho budete hrát a pomáhejte si v týmu navzájem.
Hra disponuje jednoduchým ovládáním, realistickými zvuky zbraní a mnohem více. K dispozici je hned několik map, na kterých budete hrát. Týmoví hráči vás mohou uzdravovat v případě, že budete zranění. Získávejte zkušenostní body a otevřou se vám nové možnosti.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 4 =


galerie

Bullet Force Bullet Force Bullet Force