recenze

Boom! Tanks

Boom! Tanks

Parádní tankové bitvy, ve kterých otestujete jak vaši přesnost, tak také rychlé reflexy. Utkejte se s protivníky v kampani a dalších výzvách.
Pěkně vypadající akční hra s tanky. Na začátku si vyberete prvního „drobka“ a pak už se vydáváte do bojové akce. Na výběr máte z několika možností. Můžete absolvovat denní boje se stále vyšší odměnou, procházet jednotlivé levely se stále obtížnějšími soupeři, přizvat přátele skrze Facebook nebo se probíjet v hlavní kampani přes jednotlivé generály.
Za vaše vítězství získáváte zkušenosti a peníze, díky čemuž můžete nakupovat nové vylepšující součástky (dělo, brnění, rychlost nabití střely apod.) nebo si koupit tank zcela nový.
V praxi existují dva typy tanků – vybalancovaný, který je vhodný pro všechny typy terénů a sílu střely a rychlost má v rovnováze, nebo tank zaměřený na sílu střely, u kterého nabití trvá déle.
No a tím se dostáváme k samotné podstatě hry. V každém souboji pomocí pohybu prstu nejdříve musíte co nejlépe namířit. Po tomto kroku následuje fáze střelby, během které musíte soupeře zničit. Podle ukazatele musíte co nejrychleji a nejpřesněji vypustit střelu. Správný odhad a reflex vám vynese perfektní zásah a tím také větší zranění. Přesnost střelby mnohdy rozhoduje souboj, tak se snažte a přesně palte.
Návyková zábava, ve které jste omezeni především herní energií.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 5 =

klarkamar | 18.04.15 v 11:38

je to hustá hra


galerie

Boom! Tanks Boom! Tanks Boom! Tanks Boom! Tanks Boom! Tanks

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce