recenze

Bladelords

Bladelords

Parádní akční bojovka na ostří nože. Vydejte se na dobrodružství v singleplayeru nebo poměřte síly s ostatními hráči. Skvělé tempo doplňuje i pěkná 3D grafika.
Rubačka je na GooglePlay poměrně nedostatkové zboží, a pokud se navíc vše dobře ovládá, je to pro hráče jen a jen radost. V hlavním příběhovém módu putujete napříč levely, přičemž vždy máte za úkol porazit aktuálního protivníka. Pohyb obstarává virtuálné směrový kurzor a vše doplňují akční tlačítka, jejichž kombinací vytváříte silnější komba. Nechybí ani speciální útok.
Soubojový systém je relativně v pořádku, i když vyžaduje trochu cviku a zvyku, elixíry by také mohly být umístěny jinde, abyste na ně omylem neklepli.
Každý následující soupeř je o něco silnější, a tak za získané peníze musíte vylepšovat atributy bojovníka. Experimentovat se moc nedá a výrazně lepší protivník vás zpravidla rozseká jako maso na sekanou. Kromě šetření budete muset překousnout i herní energii. Vizuální zpracování a celková zábava vám to (doufám) vynahradí.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 3 =


galerie

Bladelords Bladelords Bladelords

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce