recenze

Aces of the Luftwaffe

Aces of the Luftwaffe

Svižná akční střílečka, která vás vezme do vzduchu, a tam budete kosit zástupy nepřátelských letadel. Na poli her otřepaný princip, ale – alespoň v případě Handygames – je to stále zábavné.
Jedno malé letadélko proti všem. Bojiště se tentokrát přesouvá do vzduchu, a jak už to tak chodí, letíte proti enormní přesile nepřátel. V rychlém sledu pálíte před sebe a pokud možno kličkujete před nepřátelskou palbou. To vytváří na vašem displeji poměrně chaotickou směs, nicméně váš stroj taky něco snese.
Relaxační náplň hry doplňuje sběr metálů. Za tuto měnu nakupujete vylepšení pro vaše letadlo nebo odemykáte nové kapitoly s misemi. Těšit se můžete i na bosse a celkově docela obtížnou hru, při které se zapotíte. Nechybí ani nějaký ten speciální útok a pár power-upů, jako boční střelba nebo pomocné síly.
Kromě vysoké hratelnosti jako za starých časů Raptora a jiných vesmírných stříleček je plusem také retro grafický kabátek a příběh. Neškodilo by více kapitol, ovšem autoři avizují práce na dalším pokračování, tak snad v příští aktualizaci. Do té doby je to přesto výzva pro každého hráče.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =


galerie

Aces of the Luftwaffe Aces of the Luftwaffe Aces of the Luftwaffe Aces of the Luftwaffe

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce