recenze

Polda 3

Polda 3

Polda Pankrác opět v akci. Zavzpomínejte na doby, kdy české adventury byly na vrcholu. Zahrajte si úvodní část legendárního Poldy zcela zdarma na vašem Android zařízení. Klasická grafika, dabing i lokace skvěle uzpůsobené dotykovému ovládání.
Série geniálních adventur s bezednou nádrží humoru a dabingem předních českých herců jsme si mohli užívat hlavně na PC. Dnes si však můžeme vychutnat onu starou klasiku ve velmi povedené konverzi na zařízení s Androidem.
Pankrác se stal soukromým očkem, ale o případy nemá nouze. Vrhněte se do toho v adventurním stylu, což znamená procházení lokací, hledání předmětů, jejich kombinace a následné používání na okolní prostředí a samozřejmě spoustu dialogů s divnými či méně divnými postavami. To vše zabaleno do spousty vtipných hlášek. Adventura jak má být.
S ohledem na Android verzi bylo zapracováno na určitých detailech, které vám dokonale zpříjemní hraní a přinesou fajn zážitek. V první řadě je to to, že se nic nezměnilo. Polda je tu v celé své PC kráse a ta nostalgie za to stojí. Plná verze navíc stojí jen 49 Kč, což je naprostá bomba.
Ovládací prvky vám umožní zobrazit všechny aktivní předměty a pohyb pomocí dotykového displeje vůbec nezdržuje, používání předmětů je rychlé a snadné (klidně si můžete ale zapnout klasický kurzor myši). Není co dodat, připravte si ovšem dost volného místa. Po instalaci budete muset doinstalovat soubory s velikostí přes 200 MB.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 1 =

Mumi | 21.01.18 v 15:04

text příspěvku

assaly

assaly | 13.06.16 v 11:24

dobře to vypadá :-)


galerie

Polda 3 Polda 3 Polda 3

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce