recenze

Gabriel Knight Sins of Fathers

Gabriel Knight Sins of Fathers

Spisovatel Gabriel Knight se v rámci psaní své nejnovější knihy zaplétá do dosti zapeklitého případu vyšinutého vraha. Jak to celé souvisí s voodoo tematikou a proč má hlavní hrdina každou noc děsivé nošní můry?
Adventura ze staré školy. V roli Gabriela Knighta se snažíte sepsat novou knihu, ale spisovatelský blok vám to nedovolí. Větší legrace je pátrat po stopách tajemného vraha. A tak si si seberete základní detektivní fidlátka a vyrážíte do akce. Prohledávejte lokace, sbírejte předměty a řešte logické hádanky, které vás posunou dále. Neodmyslitelnou součástí jsou také rozhovory s dalšími postavami, prozkoumávání objektů z inventáře a jejich kombinace. Hra sama o sobě vypadá skvěle. 3D grafika vyžaduje silnější zařízení, ale zážitek stojí za to. Atmosféra vás vtáhne do hry a dočkáte se i nějaké té sofistikovanější hádanky. Zákysy v podstatě neexistují díky systému nápověd, na které si můžete počkat, pokud jste v koncích.
A teď to nemilé. Aktivní objekty se zobrazují pouze při označení, takže některé předměty můžete zdlouhavě hledat (systém jako v The Wolf among Us by byl mnohem lepší) a zdarma je pouze první epizoda. Další si musíte koupit za 90 Kč, respektive. 120 Kč, celkem něco přes 300 korun, což už člověk začne zvažovat...

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 1 =


galerie

Gabriel Knight Sins of Fathers Gabriel Knight Sins of Fathers Gabriel Knight Sins of Fathers

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce