recenze

Fester Mudd: Episode 1

Fester Mudd: Episode 1

Hra, která je poctou všem adventurám ze „zlatého věku“ tohoto žánru. Sbírání předmětů, vtipné dialogy, grafika a samozřejmě zákysová místečka. Fester Mudd je nostalgie jak se patří.
Fester Mudd moc často poštu nedostává. Když mu ale jeho bratr oznámí, že našel zlato, neváhá se za ním vydat. Jak se události semelou po jeho příjezdu, to už je náplní této parádní adventury ze staré školy.
V první epizodě ovládáte Festera a v jeho kůži se pohybujete po lokacích města a okolí, sbíráte předměty a mluvíte s ostatními postavami. K vyřešení hádanek je třeba zapojit mozek a využít objektů z inventáře. Ke správné adventuře patří také dávka humoru a vtipných hlášek, což je zde samozřejmostí. K dokonalosti slouží i pixelová grafika, která ke klasické point-and-click adventuře zkrátka patří.
Systém interakce je dán všemi základními příkazy. Pravda, políčka na označení akce by mohla být větší, na druhou stranu základní úkony, jako například prozkoumání objektu, učiníte přímo poklepem bez výběru z nabídky.
Pro milovníky tohoto žánru nutnost! Škoda že zatím máme jen první díl.

Naleznete na Google Play

diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

Iveta111

Iveta111 | 13.06.20 v 00:13

Dobrá hra.


galerie

Fester Mudd: Episode 1 Fester Mudd: Episode 1 Fester Mudd: Episode 1 Fester Mudd: Episode 1

naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce