článek

VII. sraz redakce FG

VII. sraz redakce FG

Sedmé setkání redakce Freegame bylo sice menší, než všechny minulé ročníky, ale nic nebránilo tomu, abychom si vyjasnili ty nejžhavější události. Sdělili si nejnovější informace a nezapomněli ani na akční závodní soutěž, u které se rozhodně nikdo z členů nenudil.

Když jsem sedívával u stránek Freegame, tak jsem si nikdy nedokázal představit, jak takové setkání redaktorů, kteří denně píší několik recenzí, článků, javovek nebo flashovek - se může sejít pod jednou střechou. Nedokázal jsem si představit tu pohodu, chuť si povídat a také se vidět. Sedmé setkání "Freegamáků" a zároveň mé první mi dalo ovšem konečně zcela nový pohled na to, čemu se říká přátelská redakce a super zábavné odpoledne.








Před samotným setkáním se samozřejmě čekalo na všechny členy, kteří řekli, že na sraz přijdou. Trochu znepokojivě jsem pár dní pozoroval diskuzi na téma: "Já to asi nestihnu...", byl jsem tedy dost zvědavý na to, kolik se nás na setkání nakonec doopravdy "setká". Jakožto nováček v redakci jsem se totiž chtěl seznámit s pokud možno co nejvíce redaktory z redakce. Jakmile jsem se ovšem blížil k početnému hloučku, který stál na smluveném místě bylo mi ihned jasné, že jsem se bál zbytečně, neboť počet 10-ti lidí na jedno setkání je podle mého akorát - i když sem tam to v diskuzi vázlo, ale k tomu až později.


Kdo všechno na sraz tedy dorazil? Kromě Hynka, Mariana, Martina, Artmana a Nosiho se dostal na tajné místo určení i Sosol, Jaden, Apofis, Vozka a pak trochu přikrčeně i .








Po krátkém boji o místa, který nastal mezi Nosim a Martinem se nakonec všichni usadili na rozložených sedačkách či v pohodlných křeslech a už se hlásalo, že byl sraz úspěšně zahájen. Prvních pár hodinek bylo věnováno přednáškám jednotlivých šéfredaktorů Freegame a zároveň pak velice moudrá a o to více tajnější, napínavější a dramatičtější prezentace našeho "Guru" Mariána. Nechyběla ani technologická prezentace toho nejvyššího z nejvyšších na Freegame a to Hynka! Ve své velice krátké prezentaci, která měla mimochodem z původních 10 minut nakonec něco přes hodinu, shrnul co Freegame čeká a co nemine. Poděkoval redaktorům za jejich práci, ale nezapomněl společně s Artmanem pokárat ty, kteří trochu zlobili.








Na řadu také přišla super soutěž o mega pařby, kterou věnovala marianovi společnost CDprojekt a tím pádem nám chtěl Marian udělat radost - neboť uspořádal soutěž na X-boxu ve hře Need for Speed, kdy ten, kdo zajede nejrychlejší kolo na první pokus získá ty nejlepší hry, které se ve výběru mohli najít. Tato minisoutěž mezi redakcí byla velice napínavá - hlavně tedy ke konci, kdy se sledovali favoriti, mezi které patřil například Hynek, jež nezapomněl omlátit metalýzu svého auta o pokud možno co nejvíce objektů ve hře. Vítězství si nakonec odnesl Nosi a nebyla to jenom slast na duši, která ho obklopila.








Kdo by nechtěl tak snadno vyhrát 3 originálky jenom pomocí toho, že zajede nejrychlejší čas? Příště však Nosi mít takové štěstí nebude, protože na druhém místě jsem zázračně přistál já - a věřte nebo ne, byl jsem horší jenom o necelých 30 vteřin... Dobře - přiznávám se, spíš bylo štěstí, že jsem byl druhý :), neboť třetí místo si obhájil Vozka a byl za mnou pouze o několik málo vteřinek - podle mého názoru umí Need for speed - alespoň z toho co říkal - o mnoho lépe (nebýt ovšem tý palmy před koncem, muhaha :) ). Čtvrté místo pak získal zaslouženě Artman, páté místo obsadil Jaden a konečně šesté - Apofis. Poslední sedmé dostal Martin a odnesl si také hezkou hříčku, aby mu nebylo líto, že ještě nemá řidičák :).








Posledních pár chvil před rozloučením jsme věnovali akční střílečce HALO 2. Naprosto originální, akční akce mixovaná mimozemskými emzáky nás všechny odrovnala hlavně audiovizuálním zpracováním - to se ovšem nedalo říct o ovládání, neboť na X-Box ovladači to nikomu extra nešlo. Zbytek času jsme si také povídali o všemožných i nemožných věcech a říkali jsme si zážitky, které se nám stali za posledních pár dní, měsíců ba i roků.



Setkali jsme se. Povídali si. Sdělili jsme si novinky. Občas zazněl i nějaký ten flame war á la přestřelka mezi Hynkem a Marianem - vše ovšem nakonec dobře dopadlo a my se slzami v očích pomalu opouštěli místo, kde se celý sraz konal. A při velkém loučení, které nastalo záhy, bylo jasně poznat, že se všichni těší, až si to na podzim hezky zopakujeme. Užijte si prázdniny, zase se vám ozveme! ;-)




fiolax

autor
/ fiolax

Publikováno: 19.06.2007


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

phanka

phanka | 18.04.15 v 07:46

:-) určitě dobrý sraz

Bajzik1 | 25.10.07 v 08:56

Zaprve smula ze jsem tam nebyl ... zadruhe kdy to bylo ? :p

artman | 20.06.07 v 18:47

Děkujeme za poklonu ;)...

Jinak na dvou fotkách tam k vidění jsem... Bohužel profi fotografové se nedostavili, tak jsem to vzal za ně já s Mariánem :)...

eMan | 20.06.07 v 17:22

no vy jste ksichti :), jenom tam nevidím na fotkách artmana, asi byl zase u fotaku ze ;)

artman | 20.06.07 v 09:05

No snažíme se, aby naši milí čtenáři měli co možná nejostřejší zrak :). Ty zmenšené fotky jsou spíše jen taková koláž :).. Ale ok, zkusíme se nad touhle připomínkou zamyslet a do přístě vymyslíme něco ještě o fous lepšího.. Děkujeme...

Magnus | 20.06.07 v 08:03

Nechci rejpat ale vždy fotky z vašich srazu nejsou moc velké a z těch malých ibrázků prakticky nic nejde poznat :)


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce