článek

Simpsonovi!

Simpsonovi!

Nenech si ujít další vychytávky k filmu Simpsonovi! Plno z vás už jistě film vidělo, někteří na něj teprve plánují zajít do kina. Ať už je to jak chce, měli byste vědět, že spolu s filmem k nám přišlo spoustu dalších věcí. Jsou to hry, jídlo a další fajn akce. Nenechte si je ujít!

Sen se stal skutečností a povedená springfieldská rodinka dorazila i do našich kin. Celovečerní film Simpsonovi, ve kterém se předvedla v těch nejlepších barvách je stále obrovským hitem.


Aby toho nebylo málo, KFC k filmu přináší spoustu našláplých vychytávek, které tě určitě pobaví. Tapety na mobil, různá videa a mnoho dalších věcí můžeš zdarma stahovat nebo shlédnout na svém webu: http://www.kfc.cz/sec.fotosekce.php.

Dokonce se můžeš předvést a stát se režisérem nebo cool fotografem! Stačí když zajdeš na film, vyfotíš se s kámošema a nahraješ fotky do nových foto/video sekcí Simpsonovi nebo Pařba.



Chceš toho ještě víc ? Zahraj si hry na téma scén z nového filmu Simpsonovi! Posaď třeba Homera do jeřábu s demoliční koulí a zachraň jeho rodinu z policejního zajetí. Své sesbírané skóre můžeš pak poměřit se svými kamarády.



Možností je spousta. Odvaž se a zkus to na www.kfc.cz/simpsonovi. Bav se a smlsni si na sladkém Simpsons donutu, který tě čeká ve všech restauracích KFC! Prostě se bav!








UnHynek

autor
Hynek Žalčík / UnHynek

Publikováno: 14.08.2007


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 3 =

voky15

voky15 | 21.09.15 v 10:42

dobrý článek

phanka

phanka | 18.04.15 v 07:43

Simpsonovi se mi líbí

veverka | 02.02.08 v 16:10

jak se to spoustí?

Judas | 27.09.07 v 14:39

jo je to reklama ale je to hezky udělaný to se musí nechat
každopádně pokud chcete bejt tlustý jako prasata nejlepší volba a když ne nechoďte do fastfoodů neseďte u kompa a děte se proběhnout PS: sorry za tu trapnou radu ale to sem si nemohl odpustit

xXx | 31.08.07 v 13:18

miluju simsny

razor | 22.08.07 v 17:45

paradni film nej animovany film co sem kdy videlllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marian | 21.08.07 v 14:38

... Houmer by nejraději jedl hamburger ze Scratchyho, který připravuje Itchi... :-)

LucasRasta | 21.08.07 v 13:19

Houmer by nikdy nejedl u KFC,protoze Krastyho burgry jsou nejlepsi.
Tohle je reklama co?
Myslim si ze to nikoho nezajima ,jako Kfc.

Berann | 15.08.07 v 11:56

Ehm... Trošku reklama, nezdá se vám? Ještě že mám KFC rád, ale kdyby to bylo o McMletáDřevotříska (McDonald), tak by mi to vadilo...