článek

Nejlepší flashovky roku 2006

Nejlepší flashovky roku 2006

Zajímá vás, jaké flashovky jsme vybrali jako ty vůbec nejlepší z celého uplynulého roku? Pak klikněte na odkaz níže a zavítejte do světa vysoké smetánky - v našem případě do světa těch nejlépe vypadajících a hratelnostně vynikajících titulů. Pokud jste celý rok nedávali pozor, je článek určen právě vám. Tak honem, ať vám nic neuteče! Jsem si jist, že pokud máte rádi vynikající herní tituly, budete v tomto shrnutí nejlepších her uplynulého roku jako doma. Vybírali jsme mezi stovkami titulů, které jsme pečlivě zkontrolovali a nyní vám předkládáme to nejlepší, co bylo v minulém roce k mání. Doporučuji zároveň při čtení rovnou jednotlivé tituly zkoušet...

Akční hry



New Metal Slug



Mánie Metal Slug, která zaznamenala drtivý úspěch na konzolích PSX (PS-One), občas lízne růžek i našeho serveru. Opět se ocitnete v roli neohroženého vojáka, který musí v každé misi zachránit nebohé rukojmí. Práci mu samozřejmě komplikuje přehršle nejrůznějších nepřátel, od konvenčních vojínů, přes těžkou techniku, až po bizarní mutanty. Když k tomu přidáte bohatou úrodu nejrůznějších bonusů a orchestrální soundtrack, máte akci jako víno! Tak do toho, jedná se totiž navíc o nejlepší akční flashovku v uplynulém roce!



Další nominované hry: Prince of Persia: Sands of Time, Zombiegrinder, Dad 'n Me.








Arkády



Mario´s Adventure 2



Máte rádi Maria? Pak honem rychle zbystřete! Mario´s Adventure 2 je totiž jeden z nejlepších mariovských kousků, které můžete mezi flashovkami nalézt. Navíc jsme ho vybrali jako nejlepší arkádovou hru a to už něco znamená, ne? Nabízí krásnou grafiku, perfektní hratelnost a stejně skvělou atmosféru. Okamžitě vyzkoušejte a bavte se, tento kousek za to jednoznačně stojí a garantuji vám, že budete nadšeni!



Další nominované hry: Jamal and the Wasp Bunker, Ultimate Flash Sonic, Maple Story.



Simulátory



Mountain Bike



Jezdíte rádi na horském kole? Tak si pojďte vyzkoušet, jak jste na tom ve flashovce Mountain Bike, která se zároveň stala vůbec nejlepší za minulý rok. Budete mít za úkol projet krpály, po skalách, lesem apod. Na to vše budete mít omezenou energii, jíž budete muset doplňovat. Není to tak jednoduché, stačí vyzkoušet a pořádně si zajezdit.



Další nominované hry: Bike Stunt, Taxi Driver.








Adventury



Scooby Doo 2 Escape from the Coolsonian



Warner Bros. je firma, kterou zná snad každý filmový fanoušek. A aby byla "IN", tak kromě filmů má ještě mnoho dalších aktivit, které obvykle slouží ať již přímo nebo skrytě jako marketingová podpora. I dnešní flashovka se Scooby Dooem patří do tohoto soudku. Ale musíme na férovku říct, že graficky povedená adventurka patří ke špičce. Dokonce k takové, že si od nás vysloužila prvenství v kategorii adventur.



Další nominované hry: Haunted House, Oddworld Abes Odysee, Dark Cut.



Erotické hry



Cool Condoms



V erotických hrách jsme se rozhodli vybrat jako nejlepší sice lechtivou, nicméně opravdu jen jemně – přesto to bylo těžké, protože erotických her se na našem serveru nachází opravdu hodně. Chcete si ověřit, jak dobře znáte různé sexuální polohy? Cool Condoms vám to dokonale umožní. Máte za úkol k poloze jednoho z partnerů, přiřadit nejpravděpodobnější polohu toho druhého tak, aby to bylo fyzicky možné. Určitě si říkáte, jak to nebudete znát, ale některé polohy jsou dost stejné a vy máte jen omezený časový limit nalézt tu správnou.



Další nominované hry: Stop the TV, Undress me, Late Night Office.








Závodní hry



4 Wheel Madness



V sekci závodních her vyhrává jednoznačně 4 Wheel Madness. Důvod je prostý – hratelnost! Sám mohu potvrdit (protože svého času nebyl den, abych si hru nezahrál), že titul se hraje naprosto dokonale a pobaví na několik dlouhých hodin. Což u flashovek není jev zrovna dvakrát obvyklý. Celý tento skvost je navíc zabalen v hezké grafice, zvuky jsou uvěřitelné, fyzika stroje přesvědčivá. Jednoznačné prvenství!



Další nominované hry: Skidoo TT, Bus Race, Angel Power Racing.








Hazard a karty



Grand Roullete



Hazardních her jsme v minulém roce popravdě moc nevydali. Přesto nás asi nejvíce zaujala právě příjemná hra Grand Roulette. Je to klasická hra, ve které pokládáte žetony o různé sumě na červená, nebo černá políčka s čísly od 1 do 36. Poté stačí jenom stisknout tlačítko SPIN a vyčkat, pokud vám náhodou nepadne číslo, na které jste si právě vsadili. Tak hodně štěstí.



Další nominované hry: Solitaire.



Logické hry



Paint Ball



Hra Paint Ball má sice jednoduchou grafiku, ale na druhou stranu je velice nápaditá. A právě proto si vysloužila prvenství v sekci logických her – je totiž neuvěřitelně návyková! Před sebou máte míček, různým způsobem předkreslenou šedou čáru a červený obdélníček a vaším úkolem je pomocí myši na plochu dokreslit čáry tak, aby po odrazu míček dorazil do cíle. Hra na první pohled vypadá jednoduše, ale zdání klame.



Další nominované hry: Nesquick Quest, Crazy Cube, Flash Ludo.



Sportovní hry



Apple Hunt



Apple Hunt je suprovní záležitost a právě proto jsme ji označili za vůbec nejpovedenější sportovní flashovku letošního roku! Je to taková kombinace golfu a basketu, kdy musíte na určitou vzdálenost dostat jablko do koše. Na level máte vždy přidělen počet pokusů. Obtížnost není vysoká a tak věřím, že ten poměrně vysoký počet levelů zvládnete.



Další nominované hry: Big Jump Challenge, Deluxe Pool, Snowboard Challenge.



Strategie/RPG



The Legend of Hiro



Flashové RPG s dechberoucí grafikou, vtipnou pointou a směsicí korejské archivní módy, japonských mečů, sino-japonských textů, německých jmen a skotské muziky, jste ještě určitě nehráli. Doporučuji vám to urychleně napravit, protože se zároveň jedná o nejlepší flashovku v kategorii strategie/RPG v uplynulém roce. Kromě toho vás čekají TUNY dialogů a prsaté slečny v necudných pózách.



Další nominované hry: Dice Mogul, Sinjid, Tactics Core.








Videa/Srandičky



Cake Dance



Cake Dance je perfektní animovaný filmeček, který každého smrtelníka chytne za srdce. Jedná se o příběh zamilovaného zvířecího páru zaječice a kocoura. Něžnější zástupce páru slaví narozeniny a její milý spěchá na její narozeninovou oslavu – cestou však naráží na nespočet komických situací. Video je naprosto skvěle zpracované po stránce animace, hudby (ta je přímo perfektní!), příběhu a humoru. Ne nadarmo si tak tahle klasika u nás vysloužila první místo ve svém žánru.



Další nominované hry: Smoke Kills, Fuck her Gently.



Chuťovky



SnowLine



V žánru chuťovek zvítězil s přehledem titul SnowLine, který nás překvapil svou nápaditostí. Představte si, že musíte nakreslit sněžnou tužkou čáru, po níž bude jezdit Santa na saních a po cestě sbírat připravené dárky, celkem je tu 12 levelů. Vyžaduje to logické myšlení a také kapku štěstí. Tužka totiž nemá neomezenou náplň. Inu, originální chuťovka jak dělaná!



Další nominované hry: Toon Shift, Sputnik, Punk-o-Matic.




Nosi

autor
/ Nosi

Publikováno: 24.01.2007


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 3 + 4 =

phanka

phanka | 18.04.15 v 07:57

děkujeme určitě si každý něco najde

Alex | 09.06.07 v 22:48

Thank You

Unknown_face | 24.01.07 v 16:16

Osobně bych do akčních dal ještě Fear Unlimited.