článek

IV. sraz redakce FG

IV. sraz redakce FG

Dne 24.6.2006 se uskutečnil v pořadí již čtvrtý sraz serveru FreeGame.cz! I když účast tentokrát nebyla tak hojná, jak tomu bylo v předešlých případech, rozhodně jsme se nenudili a řádně prodiskutovali všechny aktuální témata a náměty, které se snažíme a budeme se snažit realizovat. Pokud tedy chcete vědět, o čem jsme si stačili prohodit několik slovíček, co na vás do budoucna chystáme, pak rozhodně věnujte pozornost několika následujícím řádkům.

Po delší pauze jsme se opět rozhodli, že se navzájem sejdeme a probereme všechny náležitosti, které se týkají chodu serveru a několika novinek. Tyto fakta byly v podstatě hnacím motorem v pořadí již čtvrtého srazu. Je pravdou, že se měl uskutečnit o nějaký ten týden dříve, ale nakonec se vše odložilo. Hlavně z toho důvodu, že klíčová osobnost, Hynek Žalčík, byl „obdařen“ nepříjemným nachlazením. Později se pak nemohl dostavit Ladislav Nosákovec a Petr Vadlejch. Na základě těchto událostí se tedy rozhodlo, že se vše uskuteční právě 24. června, kdy to pasovalo relativně všem.








V den srazu pak už, od brzkých ranních hodin, pro mnohé redaktory následovala vcelku náročná cesta z různých koutů naší krásné republiky. V tomhle asi navždy zůstanu rekordmanem, protože jsem musel opět vstávat o půl druhé ráno, abych bez problémů stihl vlak, který ze stanice Bohumín vyjížděl přesně ve čtyři hodiny a dvě minuty. Kdybych zvolil pozdější spoj, s největší pravděpodobností bych na místo konání dorazil hodně pozdě, protože začátek byl ustanoven přesně na jednu hodinu po poledni. Bohužel již od rána mi nepřálo štěstí. Zjistil jsem, že jsem zapomněl fotoaparát. Variantu focení mobilem jsem zavrhnul prakticky ihned a na poslední chvíli jsem tedy musel zajistit náhradu. Po příjezdu do Prahy bylo pak potřeba zajistit projektor, což se nám sice podařilo, ale bohužel ani zde se nám nevyhnula smůla a z důvodu, že jsme neměli potřebné kabely, jsme se nakonec rozhodli, že se na připravenou prezentaci budeme dívat z obrazovky notebooku. Na poslední chvíli bylo rovněž potřeba zajistit jídlo, ale v tomhle už naštěstí problém nebyl.









Než ale odbyla hodina „H“, sešlo se ještě několik vyvolených, kteří prodiskutovali klíčové změny a problémy v jedné místní internetové kavárně. Mezi touto FreeGame smetánkou nechyběl samozřejmě Hynek Žalčík, společně s Petrem Vadlejchem (zachránce, bez kterého by nebyly fotky :), Ladislavem Nosákovcem, Martinem Demigerem a shodou nějakých okolností tam byla i má maličkost. Čím více jsme ale diskutovali, tím více se blížilo oficiální zahájení, proto jsme se pomalu začali vypravovat na domluvené místo, kde na nás už netrpělivě čekal zbytek osazenstva. Nechyběl Ondřej Szalonnás, Marek Fišer a Petr Růžička. Bohužel z různých důvodů se nemohli dostavit naši dva známí baviči – Jan Jirkovský a Marian Melíšek, což nás sice trochu mrzelo, ale naštěstí i tak jsme se mezi sebou dokázali bavit velmi dobře. Celkově nás tam bylo, počítám-li dobře, osm jedinců, což je více než slušné.









Společně jsme se pak vypravili směr kancelář, kde nás přivítala velmi přátelská atmosféra. Každý pak obsadil volné místo, někteří již své oblíbené místo u stolu, kde se dříve objevovaly ohromné porce jídla. Zvláště pak pro ně bylo jistě překvapení, když se tentokrát jídlo ocitlo na druhé straně místnosti. Po usazení všech přítomných, pak Hynek začal ve své prezentaci popisovat, jakým směrem se bude FreeGame.cz ubírat v dalších měsících. Prozrazovat vše zde nebudu, abych vás nepřipravil o doufám příjemné překvapení, rád bych jen zmínil, že s největší pravděpodobností se budou dnešní recenze ještě více zkracovat. Přinese to sice několik nevýhod, ale nepochybně se objeví i klady a třeba někdy v budoucnu se může kupříkladu zvyšovat počet her denně. Další klíčovou zprávou bylo, že se budou rozjíždět úplně nové projekty, které by měly uspokojit i další příznivce počítačových her, kteří své tituly rádi hrají na svých mobilních telefonech. Zároveň jsme se domluvili, že se vám budeme snažit přinášet jen opravdu ty nejlepší kousky a že všem českým hrám zkusíme věnovat více prostoru a pozornosti.









Prezentace to byla tentokrát dosti krátká, ale o to větší pak byla diskuze. Řešily se hlavně věci okolo již zmíněného nového projektu, ale prostor byl věnován i naprosto běžnému pokecu. Jakmile se vyřešilo, co jsme měli všichni na srdci, pomalu jsme začali celou akci ukončovat. Projektor se tentokrát krčil v koutě, ale nám to zase až tak nevadilo, protože co jsme potřebovali, jsme se dozvěděli a při cestě domů jsme pomalu uvažovali, jak vše zrealizovat. Tento článek tak berte jako první krok k výslednému splnění našich vizí! Velké překvapení bude následovat za několik dní. Děkujeme za přízeň!




artman

autor
/ artman

Publikováno: 30.06.2006


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 2 + 4 =

phanka

phanka | 19.04.15 v 17:04

je dobré že držíte pěkně spolu

Manfred | 08.08.06 v 08:59

Tak to je good Parta, to se musí nechat :))

UnHynek | 04.07.06 v 13:49

Děkujeme :-)

Morfik1 | 01.07.06 v 13:46

Dobrá parta :-)


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce