článek

IMVU - Ideální lidé, ideální život

IMVU - Ideální lidé, ideální život

Cítíte se osamělí, nejraději byste byli všemi obdivováni a obletováni ze všech stran? Nebo jenom toužíte objevit něco nového, najít si virtuální přátelé, popovídat si? Pak si zahrajte IMVU. Tady jste krásní, žádoucí, dokonalí.


Předně nutno upozornit, že hra rozhodně není vhodná pro mladistvé. Na každém kroku na vás totiž bude, i když třeba jenom ve skryté podobě, dýchat sex, popřípadě láska, což je ta vhodnější varianta. Podtón intimity je zřejmý už jenom ze stylu oblékání avatarů, možností komunikace atd. O tom však až později.



Ze všeho nejdříve je nutno se zaregistrovat na oficiálních stránkách. Autoři po vás nechtějí žádné důvěrné informace. Jméno, příjmení, e-mail a nick avatara. Vzhledem k tomu, že když jsem tuhle hru hrála já, se pohybovalo na serveru okolo osmdesáti tisíc lidí, je těžké vybrat nick, který ještě nikdo nemá. Mnozí si pomohou čísly nebo kombinacemi jména a příjmení, jež spojí do jednoho. Hra vám sama také nabídne nejrůznější varianty jako možné alternativy, které se vaší původně zvolené přezdívce budou podobat.





Pochopitelně lze zvolit mezi mužem a ženou. A následně jste vhozeni přímo do víru. Nebojte se, nejdříve ze všeho si zajděte do obchodu a nakupte si oblečení podle vlastního vkusu. Důležité jsou kredity, jejichž počet uvidíte v horní části obrazovky. Oděvy nebývají laciné a na některé je nutno si počkat. Vyplatí se to. Kromě šatů si můžete vybrat styl vlasů, střihy, barvy, účesy. Všechno je na vás. Dokonce u žen smíte zvolit jejich nalíčení. Všechny detaily jsou k dispozici.





Abyste hned nešli na věc - tedy na seznamování a chatování -zajděte si domů. Váš byteček je standardně předvybaven a je jenom na vás, jak si ho zařídíte později. Nábytek i dekorace lze opět koupit v obchodech. Můžete si byt přestavět, jak budete chtít či potřebovat. Kromě toho je možné pořídit si domácího miláčka, s nímž si ve volných chvílích můžete pohrát.



A dostáváme se k samotnému jádru a smyslu hry. Tou jsou totiž chatovací místnosti. V nich se teprve stáváte tím, kým chcete být. Můžete být kýmkoliv – stydlivkou, která postává v koutě, obdivovanou princeznou, nebo například svůdníkem, před kterým si není žádné dívčí srdce (a kalhotky) jisté. Vše záleží na způsobu komunikace a také na zvolené místnosti.





Zvolte tedy v hlavním menu Chat room a vyberte si místnost, jaká vás upoutá. Každá je jiná a mnohdy se dočkáte příjemného překvapení, protože chatovací místnosti jsou jako sny... pohádkové, veselé, ponuré, nebo dokonce děsivé.



Volte i podle toho, jaké máte zájmy. Určitě ne všechny nadchne rozhovor o lykantropii. Když už tedy vstoupíte dovnitř, můžete kdykoliv odejít. Nic vás tady nedrží. Pouhým stisknutím křížku záložky se dostanete ven. Když už jste uvnitř, můžete si povídat, flirtovat, tančit, houpat se na houpačce. Zkrátka možností je tady opravdu hodně. A všechny jsou mistrně animované. I pouhé podání ruky zde působí silným (a mnohdy i intimním) dojmem.





Když už jsme nakousli intimitu, vysvětlím, proč jsem v úvodu psala, že hra není vhodná pro mladistvé. Když vstoupíte do obchodu, tak kromě oblečení, očních stínů, nábytku atd. lze koupit i pozice. Ať už jde o polohy zcela nevinné nebo ty erotické, jimiž se to na serveru přímo hemží. Chcete s někým prožít příjemné chvíle na zemi? Není to problém. A s detaily si autoři vyhráli, o tom se jistě sami přesvědčíte. Kdybyste náhodou nechtěli kupovat „zajíce v pytli“, vyzkoušejte si pozici bez partnera. Bude to vypadat sice poněkud komicky, ale aspoň budete mít jasno, co váš avatar bude dělat a předejdete případnému červenání se. Kdo by však čekal anatomické detaily, toho zklamu, tak daleko si autoři zajít nedovolili.





Hra je velmi dobře organizovaná. Přehledné menu vás dostane přesně tam, kam chcete, navíc si z tohoto prostředí můžete zahrát i mnoho jiných her, které má IMVU přednastaveno ve svém výběru. Dokonce tu naleznete i české místnosti. Kromě nich ale také takové, kde uživatelům absolutně neporozumíte, protože kromě toho, že dozajista hovoří jinou řečí, píší i jiným písmem. Zkrátka tady najdete lidi z celého světa. A můžete být, kým chcete. V mnoha místnostech správce pouští hudbu, jež se dokonale hodí k jejímu názvu a atmosféře. Mnohdy je výsledkem strhující a kouzelná atmosféra, kdy je těžké zůstat bez emocí.





Ať už jste tedy zastánci a vášnivými vyznavači tohoto typu her, nebo jejich zuřiví odpůrci, rozhodně stojí za to si hru aspoň vyzkoušet. Koho nepobaví její obsah, může žasnout nad grafikou nebo se obohatit o další zkušenost z virtuálního herního světa.





Margueritte

autor
Lenka Skanderová / Margueritte

Publikováno: 06.12.2010


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 5 + 2 =

Bubu | 16.08.17 v 00:04

Nevidím nikde můj byt. Žádný přístup k němu jako my room nebo tak něco ani náhodou . Poradíte?

xKawaiixMishuux | 21.10.15 v 06:09

Zdravicko :Dd Kdysi jsem na tuhle hru narazila cirou nahodou.... na jedne rpg a vubec toho nelituji. :33 Je to skvela hra kde jsem poznala spousty fajn lidi a zazila tam toho celkem hodne. Ze zacatku jsem si tam zakladala pomerne dost uctu ae casem jsem prisla na to ze se ti to nevyplati. Proto jsem si vsechny ucty zrusila a ted uz mam jen jeden na ktery chodim. ^^ Jinak kdyby si me nekdo chtel pridat tak muze :33 Muj Nick: xKawaiixMishuux 

janice11

janice11 | 05.05.15 v 10:00

Tak na to bych asi neměla dost trpělivosti

phanka

phanka | 16.04.15 v 14:57

:-)

GirlMicky | 10.06.14 v 18:45

Dobrý den, nevíte někdo jak se registruje hra imvu ? už to dělám asi po pátý a vždycky je tam nápsáno Sorry, based on the information you privided,you are not eligible to join IMVU at this time..

annakov

annakov | 31.05.14 v 13:22

chci se zeptat když mám vše vyplněný a zmáčknu create imvu tak se mi to smaže a můžu od znova takže se tam nemůžu zaregistrovat proč?

savanka91 | 13.04.14 v 12:41

Dobrý den prosím jak se imvu spouští já tam jsem zaregistrována ale nejde mi to.

olivia | 09.10.13 v 13:28

ahoj ja jsem no na imvu a taky jsem si chcela udelat novej imvu ale nejde mi to a taky nevim proc

olivia | 09.10.13 v 13:26

ahoj ja nevim jak se videlava

šedinka | 23.07.13 v 20:03

Ahojky prosím poradí mi někdo??? Když se chci zaregistrovat už mam všechno vyplněný kliknu na create IMVU account a pk mi to napíše: Sorry, based on the information you provided, you are not eligible to join IMVU at this time. Co dělam špatně???

IMVU | 24.06.13 v 22:56

Více o IMVU: http://imvu.nolimit.cz/

sabinka | 05.04.13 v 14:11

znáte petru kobolkovou

sabina | 05.04.13 v 14:09

Ahoj

Spoonynka | 03.03.12 v 11:23

Holky na Imvu se vydělává přez Pets.... Pets dává 14 možná Míň i víc Cr a potom přez Mybko Který dává 1ooo,- Cr :)

Kajka | 08.02.12 v 19:57

Já byh se taky ráda zeptala,jak se tam vydělává? :) Dík za odpověď! :D

Ančee | 25.01.12 v 11:15

Ahoj,já bych taky ráda věděla jak se vydělává,a jak se mažou věci v mém domě,některý mi totiž nejdou! Děkuji za odpověď! Ahoj

Amandamesa | 12.08.11 v 20:54

Ahoj jak se tam vydělává?

horina | 14.04.11 v 17:08

fuw


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce