článek

III. sraz redakce FG

III. sraz redakce FG

V sobotu, dne 4. března, se nám na pražském Andělu podařilo uskutečnit v pořadí již třetí oficiální sraz redakce FreeGame. Účast byla opět v hojném počtu a o kvalitní diskuze rozhodně nouze nebyla, stejně tak jako o spoustu jídla a pití. Pokud vás tedy zajímá, co vás v dohledné době čeká a nemine, pak rozhodně pokračujte ve čtení.

Není tomu zase až tak dávno, co jsme se na našem posledním setkání loučili s tím, že se za necelé tři měsíce sejdeme znovu. V té době jsme si samozřejmě s sebou nezapomněli odnést spoustu nápadů, které jsme se snažili postupně realizovat a postupně vám je představit. Tak zhruba tento průběh měl i náš poslední meeting. Ovšem nepředbíhejme a pojďme si říci postupně vše podstatné, co nás během našeho schůzování potkalo. Ještě než tak učiníme, rád bych jen dodal, že tentokrát ta milá povinnost zdokumentovat vše, přišla na mě, což mě samozřejmě nesmírně těší, ale zároveň i trochu znervózňuje, protože v sobě cítím tu zodpovědnost, abych to vše sepsal pokud možno co nejsmysluplněji. Bohužel náš zkušený fotograf Kahi na sraze chyběl, a tak jsem si na sebe vzal i tuhle úlohu a i když nejsem v tomhle zrovna dobrý, myslím že dívat se na to dá. ;)













Začátek byl zhruba stejný jako vždycky. Některá ranní ptáčata přijela do Prahy v brzkých ranních hodinách a pozvolna se snažila dostat k jednomu nejmenovanému nákupnímu centru na Smíchově, kde čekala na ostatní. Díky předběžné domluvě se poblíž objevil i Hynek a mohlo se pomalu začít diskutovat. Společně s ním, Nosim, Sosolem a za drobného přispění i mé maličkosti, se pomalu začalo mluvit o tom, jakým způsobem bude vlastně samotný sraz probíhat. Protože bez jídla a pití to nejde, Hynek jako hlavní organizátor zašel dokoupit poslední zásoby, které měl zamluvené hned v několika obchodech. S blížící se druhou hodinou po poledni, kdy měl sraz začít oficiálně, nám začaly pomalu ale jistě zvonit mobilní telefony a prakticky ihned nám bylo jasné, že se nám ostatní účastnici snaží naznačit, že už jsou připraveni se sejít.











Když jsme je pak při chodu do naší kanceláře spatřili, bylo nám zřejmé, že bude opět dosti veselo. Jako prvního jsme uviděli Mariana, vedle kterého postupně stál Apofis, Ještěrka, Zlatovous, eQui a zapomínat bychom neměli ani na Yippa, který se dostavil společně se svým bráchou Oďasem. Pokud dobře počítám, bylo nás celkem jedenáct, což by v klasické kopané stačilo na utvoření minimálního kádru bez dalších posil. Nám to ale stačilo, abychom mohli bez zbytečného protahování začít pomalu diskutovat. Hlavní slovo měl tradičně Hynek, jenž postupně poodhalil roušku nových možností, které serveru FreeGame mají přinést stále více a více spokojenějších čtenářů. Hlavním lákadlem bylo nové rozčlenění rubrik, jež jsou už v těchto dnech v ostrém provozu. Většina z nich je obohacená o velmi povedené ikony, které byly rovněž premiérově představeny na srazu. Jistě jste si všimli také nového loga, kde zuby cenil sympatický maskot. Většina přísedících ho chtěla pojmenovat jako Hyneček, ale z nějakého nepochopitelného důvodu to neprošlo. ;) Řešily se také nové soutěže a i několik dalších věcí, jež nyní prozrazovat nebudu, abych vás nepřipravil o velké překvapení. Už nyní vám ale mohu zaručit, že se máte skutečně nač těšit.








Po krátké přestávce se slova chopil Apofis, který měl připravenou velice zajímavou prezentaci o pravopisných a jiných dalších chybách. Autor prezentace nezapomněl rovněž i na zajímavosti a po dokončení svého povídaní se ke slovu dostal Marian, který sice přiznal, že celou prezentaci dělal ve spěchu, přesto jeho projev byl zásadní. Prozradil, jakým způsobem by se mohla FreeGame v budoucnu ubírat a i když bude potřeba pro realizaci vyvinout obrovskou porci úsilí, věřím, že výsledek bude skutečně stát za to a že všichni budou spokojeni. Jakmile skončila tato prezentace, začali někteří členové pomalu odcházet. I přesto jsme si však příjemně popovídali, i když se většinou už nejednalo o redakční témata. Čím více se ale venku stmívalo, tím více jsme se začali loučit a pomalu si jen navrhli termín dalšího setkání. Ten by měl být někdy v průběhu června. Takže do té doby napřečtenou, milí čtenáři, jak by řekl Kahi. ;)




artman

autor
/ artman

Publikováno: 08.03.2006


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 4 + 5 =

phanka

phanka | 19.04.15 v 17:10

samé chytré hlavy


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Nejlepší hráči dne

Sponzoři ligy

inzerce