článek

Freejava.cz – mobilní hry zdarma!

Freejava.cz – mobilní hry zdarma!

Jistě jste zaregistrovali, že vám nyní už nenabízíme „jen“ deset her. Na vině je tomu nová sekce Freegame, v níž se zabýváme tituly určenými pro mobilní telefony. Každý den vám budeme přinášet jednu hru či aplikaci. Tím ale nekončíme! Co všechno vás s příchodem Freejavy čeká, se dozvíte v našem dnešním článku.

Současnost?



Freejava.cz, náš nový web zabývající se nejen javovkami, ale i tituly pro Pocket PC a Palmy, je po těžkých porodních bolestech na světě. Konečně!



Omlouvám se, ale na smysluplnější výraz se momentálně nezmůžu. Původně jsme totiž plánovali spuštění Freejavy už někdy v létě, nicméně anglická verze Freegame vše oddálila a zkomplikovala. Situace je již však stabilní, což je ideální čas na další rozvoj.



Součástí Freejavy nejsou ovšem jen hry (i když ty by měly převažovat). Budeme vám pravidelně přinášet i aplikace z mnoha různých odvětví.



S pravidelností to bude vypadat následovně. Každý všední den vám přineseme po jednom kusu (jestli půjde o hru nebo aplikaci ale předem neprozradíme, zbytečně byste přišli o překvapení), o víkendu to bude obdobné. V řeči čísel to znamená 7 her týdně, 30 měsíčně a skoro 400 ročně. Pro začátek jsme vám navíc do archivu přidali několik her a aplikací, ať máte z čeho vybírat i v době, kdy ještě databáze bude mít k statusu „plná“ na míle daleko. S radostí vám také oznamujeme, že celá sekce mobilních her je přístupná i v anglickém jazyce, jak se u nás již stalo samozřejmostí. Takže pokudmáte anglicky hovořící kamarády, budeme šťastní, když nás doporučíte! :-)



Jak na hry a aplikace?



Nezkušení uživatele by mohli mít strach ze stahování her. Není však nutné se obávat, instalace aplikací na mobilní telefony je velmi jednoduchá.



V každé recenzi je dole odkaz na stažení. Pokud na něj kliknete, hra se vám v ZIP archivu stáhne do počítače. Potom musíte tento archiv rozbalit a soubory v něm přesunout prostřednictvím kabelu nebo bluetooth do svého mobilního telefonu (případně využít některý ze softwaru dodávaného výrobcem telefonu, např. Nokia PC Suite). Instalace bude dále pokračovat v rozhraní vašeho telefonu.



Pokud máte „chytrý“ telefon, nemusíte ZIP archiv stahovat ani do počítače. Takové telefony zvládnout soubory zabalené v tomto formátu otevřít samy.



U PocketPC je instalace her a aplikací podobně jednoduchá. Můžete si hru do svého zařízení stáhnout buďto přímo, nebo nejdříve do počítače a potom si ji kabelem přetáhnout. Následně už stačí jen spustit instalační soubor.



Budoucnost?



Pokud čekáte nějaké náznaky toho, co vás čeká v budoucnu, musím vás zklamat. Ne že bychom nic nepřipravovali, tradičně si ale necháme moment překvapení na své straně a zase vás s ním pořádně překvapíme někdy jindy! Stále budeme něco vylepšovat! A nejen na Freejavě.






Martin

autor
/ Martin

Publikováno: 26.01.2007


další články této kategorie





diskuze

odeslat

Nejsi automat? Napiš výsledek 1 + 1 =

phanka

phanka | 18.04.15 v 07:56

děkujeme

speed | 28.01.07 v 19:33

tady se toho teda dá stáhnout fakt hodně(ironie)

DaveCZ | 26.01.07 v 22:19

V každé diskuzi se najde jeden takový, velmi hodnotný, příspěvek. Jako třeba tenhle můj x)

Marian | 26.01.07 v 17:08

Díky, díky, díky! Dlouho jsme čekali na tvůj příspěvek!:-D

xxx | 26.01.07 v 16:50

sou to kecy


naše databáze obsahuje: 26 944 her

Sponzoři ligy

inzerce